Luthagen, UPPSALA

Luthagsesplanaden 32C

Såld
  • 3 rum
  • 90 kvm
  • Bostadsrätt

Stilren trea med spis och dubbla balkonger på Luthagsesplanaden

Äntligen ges nu möjligheten att förvärva en generös 3:a av mycket hög standard i den populära och centrala stadsdelen Luthagen. Beläget högt upp i huset som även har hiss, har ni här en lägenhet som är smakfullt renoverad med ett rejält kök i renoverat skick som erbjuder fräscha ytskikt med harmonisk kulör, generösa arbetsytor och god förvaring i över- och underskåp. Denna charmiga bostad erbjuder en stor hall med gott om utrymme till förvaring, ett rymligt vardagsrum med egen öppen spis, två stora sovrum, badrum, gästtoalett och två balkonger. Denna bostad har genomgående ljusa och fräscha ytskikt med vackert holländskt parkettgolv. En bostad ni bara inte får missa!

Brf Bredmansgården har god ekonomi, låg skuldsättning och låga avgifter. I föreningen finns det tvättstuga, gym samt en föreningslokal. Ett vindsförråd samt ett matkällare tillhör varje bostad. På gården sätter föreningen ut sittplatser sommartid där man kan ha trevliga grillkvällar i gemytlig miljö.

På Luthagsesplanaden bor man i ett väldigt bekvämt läge med bara minuters promenad till närmsta livsmedelsbutiker på Konsum Ringgatan eller ICA Nära Folkes Livs på Rackarbergsgatan. Om man lockas av restaurangbesök finns flertal restauranger i närområdet och även gott om andra serviceutbud som gym, frisör, bankkontor, cykelverkstad, skräddare mm. I området är det gott om parker som Tegnerparken, Observatorieparken, Ekonomikumparken mm. För den studerande har man nära till i stort samtliga studiecenter, t ex ligger Ekonomikum tvärs över gatan. För den pendlande tar man sig på några minuter ut till 55an som även leder raka vägen till E4. Busshållsplats finns strax nedanför huset och med gångavstånd till resecentrum är detta verkligen ett optimalt läge på många sätt och vis.

Välkommen hem.

Mer om mäklarna