Luthagen, UPPSALA

Luthagsesplanaden 36B

Såld
  • 1 rum
  • 28 kvm
  • Bostadsrätt

Stilren & välplanerad etta med balkong på Luthagsesplanaden

Välkommen till denna mycket fina och trivsamma etta med sovalkov i populära och centralt belägna Luthagen. Bostaden är högt belägen på tredje våningen vilken kan nås via hiss eller trapphus. Lägenheten är genomgående ljus, utan insyn och med balkong i fint solläge. Den har en smidig planlösning med plats för både sittmöblemang och matbord, gott om ljusinsläpp tack vare två stora fönster och balkongdörr. Här finns ett ljust och fräscht renoverat kök, en smart inredd sovalkov samt ett lagom stort badrum. En alldeles perfekt lägenhet för såväl student, pendlare eller för de som önskar en trivsam bostad i anrika kvarter i centrala Uppsala.

Brf Hemming har god ekonomi, låg skuldsättning och låga avgifter. I källarplanet finns två tvättstugor, torkrum samt mangelrum. Det finns även cykelförråd, en snickarbod, ett gym samt bastu. På gården sätter föreningen ut sittplatser sommartid där man kan ha trevliga grillkvällar i gemytlig miljö.

På Luthagsesplanaden bor man i ett väldigt bekvämt läge med bara minuters promenad till närmsta livsmedelsbutiker på Konsum Ringgatan eller ICA Nära Folkes Livs på Rackarbergsgatan. Om man lockas av restaurangbesök finns flertal restauranger i närområdet och även gott om andra serviceutbud som gym, frisör, bankkontor, cykelverkstad, skräddare mm. I området är det gott om parker som Tegnerparken, Observatorieparken, Ekonomikumparken mm. För den studerande har man nära till i stort samtliga studiecenter, t ex ligger Ekonomikum tvärs över gatan. För den pendlande tar man sig på några minuter ut till 55an som även leder raka vägen till E4. Busshållsplats finns strax nedanför huset och med gångavstånd till resecentrum är detta verkligen ett optimalt läge på många sätt och vis.

Välkommen hem.

Mer om mäklarna