Luthagen, Uppsala

Geijersgatan 3

REDO™
  • 3 rum
  • 63 kvm
  • Bostadsrätt

PREMIUM BOSTAD**CHARMIGT 40-TAL** ATTRAKTIV LÄGE**TOPPRENOVERAD

En bostad som gör skillnad!

Välkommen till ett drömboende på tredje våningen som är utöver det vanliga och till denna vackra och totalrenoverade 40-tals genomgångslägenhet med öppen spis och solig insynsskyddad balkong i söderläge som vetter mot den lugna innergården. Lägenheten är genomgående mycket fint renoverad med stilrent modernt kök och lyxigt badrum, generös walk in closet samt fina ytskikt. Bostaden präglas av generösa umgängesytor, stora fönsterytor samt en härlig ljus och rymd med fönster i två väderstreck, generös takhöjd om 2,70 m, vackra trägolv och djupa fönsternischer som skapar en härlig ljus atmosfär i bostaden. Här bor ni i ett fint charmigt hus som erbjuder en lummig och mysig innergård samtidigt som du bor i ett ypperligt centralt läge i Luthagen intill Fyrisån med kort promenadavstånd till Centralstationen och city med dess shopping och puls.

Lägenhetens luftiga och ljusa planlösning fördelar sig på entré/hall med bra förvaring, ett mycket stilfullt kök med matplats som ligger med öppen planlösning mot det ljusa luftiga vardagsrummet med egen walk on closet och utgång till balkongen, två väldisponerade sovrum samt ett fint helkaklat badrum.

Mycket välskött förening med bra ekonomi och låg belåningsgrad som har genomfört de största renoveringarna och där kabel-tv och bredband ingår i avgiften.

På Geijersgatan 3 bor du i attraktiva Luthagen med närhet till det bästa av allt i Uppsala; grönområden i form av promenadstråk längs Fyrisån och trevliga Vasaparken, ett par minuters promenadavstånd till Uppsalas stadskärna och centralstation nås på några minuter med cykel eller promenad. Runt hörnet når du en stor livsmedelsbutik, trevliga restauranger och caféer.

Välkommen hem!

REDO™

Detta är en REDO™ bostad. Kontakta mäklaren för mer information.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Luthagen, Uppsala

Geijersgatan 3

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.