Luthagen/Stabby, Uppsala

Pelargatan 10

Såld
  • 2 rum
  • 42 kvm
  • Bostadsrätt

Välplanerad mini tvåa i öppen planlösning med stor uteplats

Varmt välkommen till Pelargatan 10 och denna moderna, yteffektiva 1:a med funktion som 2:a i öppen planlösning. Här bor du med alla bekvämligheter i en modern fastighet med endast 5-10 minuters cykelavstånd till Ekonomikum!

Planlösningen erbjuder en välkomnande hall med avhängningsmöjligheter, kök och vardagsrum i öppen planlösning med plats för både matbord, soffgrupp och TV möbel. Stor uteplats i söderläge mot föreningens innergården. Praktiskt sovrum med plats för dubbelsäng och gott om förvaringsmöjligheter i skjutdörrsgarderober, klädkammare/förråd samt ett generöst helkaklat badrum med tvättmöjligheter. Genomgående ljus och modern färgsättning med fina golv och hög maskinell standard.

I Brf Magnolian 1 bor du i en omtyckt och modern förening. Husen är byggda 2010-2011 med känslan av nytt bevarat.

Till lägenheten tillhör ett stort förråd på källarplan.

Här på Pelargatan 10 bor du i norra Luthagen som är ett av Uppsalas mest naturnära och samtidigt centrala lägen. På adressen har du promenadavstånd till centrala Uppsala, matbutiker, restauranger, shopping och Ekonomikum med flera av Uppsalas olika universitetsinstitutioner och med flera förskolor och skolor i området. Tycker du om att motionera och promenera finns även fina Stabbyskogen med upplysta skid- och motionsspår inom kort avstånd från bostaden samt uppskattade Mimmi Ekholms plats med gott om service som Ica, apotek, flera restauranger och gym. Goda bussförbindelser med busslinjer mot bl.a. city och resecentrum, för dig som pendlar med bil så tar du dig snabbt ut på Bärbyleden för vidare transport mot E4:an eller mot Enköping eller Sala.

Missa inte att anmäla ditt intresse för löpande uppdatering rörande bostaden och möjlighet till förhandsvisning.

Välkommen hem

Mer om mäklarna