Luthagen/Stabby, Uppsala

Formgatan 9

Såld
  • 4 rum
  • 90 kvm
  • Bostadsrätt

Stilren 4:a med inglasad balkong nära Uppsala centrum!

- FAST PRIS, först till kvarn. Kontakta ansvarig mäklare för visning! - Inglasad balkong med utsikt - Genomgående gott skick -

Här erbjuds möjligheten att förvärva en stilren och välplanerad gavel-fyra högt upp i huset!

Bostaden har fönster i tre väderstreck och en rymlig, möblerbar inglasad balkong på ca 9 kvm med söderläge och utsikt över parken. Här bor man på våning 3 av 4 med hiss från markplan. Hissen sträcker sig också ner till källaren där man hittar bland annat garage, cykelförråd och lägenhetsförråd.

Bostaden erbjuder en välkomnande hall och ett luftigt, öppet vardagsrum med stora fönster som ger mycket ljusinsläpp. Från vardagsrummet har man utgång till den generösa inglasade balkongen i söderläge med utsikt över parken. Köket är stilrent och modernt, utrustat med gott om arbetsytor. Dessutom finns ett snyggt helkaklat badrum med både tvättmaskin och torktumlare, samt en gästtoalett med dusch. Förutom detta erbjuds tre sovrum och en rymlig klädkammare, vilket ger gott om utrymme för förvaring.

Området Luthagen/Stabby är mycket eftertraktat och lugnt med närhet till Centrala Uppsala, som är lätt att nå med cykel eller till fots. Här finner ni en välskött förening nära Mimmi Ekholms Plats, vilket ger er direkt tillgång till välsorterade mataffärer, gym, busshållplats, skolor, restauranger och andra butiker. Om ni gillar att motionera och promenera finns även den vackra Stabbyskogen med strövområden, elljusspår, grillplatser och rekreationsmöjligheter inom kort avstånd.

Varmt välkommen hem!

Mer om mäklarna