Löten, Uppsala

Bellmansgatan 170

Såld
  • 3 rum
  • 81,5 kvm
  • Bostadsrätt

3 rok med stor inglasad balkong med vy mot trevlig innergård, fin planlösning i en topp förening!

Välkommen till denna trevliga bostad fördelat på 81,5 kvm med en stor inglasad balkong, gäst wc, ett stort badrum med badkar och golvvärme, tvättmaskin och ny torkmaskin, ett smakfullt fint ljust kök med fina vitvaror, ett rymligt vardagsrum med stora ljusa fönsterpartier med vy mot lugn innergård!

Här finner ni det perfekta boendet på 3 rok fördelat på 81,5 kvm nära grönska och den vackra promenadlängan Von Bahrska häcken. Här kan du kan njuta av en promenad i den folkkära parken i området Löten så kallad övre Bellman.

Den välplanerade ytan om 81,5 kvm fördelar sig på en rymlig och välkomnande hall, gästtoalett med handfat och spegel renoverad från år 2013. Ett stort ljust och fräscht helkaklat badrum med badkar och golvvärme i anslutning till köket, kommod med lådförvaring, spegel, tvätt maskin samt ny torkmaskin från 2023, badrummet renoverat 2013, två rymliga sovrum som erbjuder god förvaring samt fint ljusinsläpp i höjd med vacker vy mot grönskande träd. Sedan har vi köket med stora fina fönsterpartier som släpper in dagligt ljus och med utsikt mot en fin och vacker innergård. Köket är renoverat 2014 och med matplats för 6 ? 8 personer. Vitvaror som kyl och frys, spishäll och fläkt är från 2014. Tilltalande och luftigt vardagsrum med stora sociala ytor och plats med möblering av soffa/soffhörna, tv-bänk samt vitrinskåp och önskad hyllförvaring. Med sina stora fönster ges detta vardagsrum både ljus och rymd. Från vardagsrummet tar ni er ut till bostadens stora trevliga inglasade balkong belägen i ett riktigt fint solläge under hela dagen. Båda sovrummen har god förvaring, stora fönster och plats för stor som till liten säng. Till bostaden hör även ett förråd.

Bellman är ett område som vuxit med staden till att bli ett toppenläge gällande närhet till staden med dess utbud, närhet till natur och shopping. Bostaden är belägen i ett mycket barnvänligt område och med endast 5 minuters promenad finner ni nya satsningen på idrottslivet genom den nya populära sportarenan IFU.
Sporter som utövas i IFU arena är bland annat, innebandy, tennis, friidrott, basket, handboll, bandy och ishall för hockey samt curling.
Nära och goda kommunikationer in till citykärnan, både den inre samt yttre stadskärnan. God bussförbindelse med passering ca var 10: onde minut.
Centrum för stadsdelen Löten är Heidenstams torg, på kort gångavstånd finns allt viktigt du kan tänkas behöva i form av livsmedelsbutik (ICA Heidenstam med postkontor) samt bekvämligheter som frisersalong, förskola, skola, restaurang, apotek, gatukök, gym, vårdcentral med BVC och Löten kyrkan som även håller en populär öppen förskola för dem små och stora barnen.

I Brf Bellman bor ni i en lugn, trygg och stabil förening som löpande utfört renoveringar och upprustningar. Senast att nämna är utförd stamrenovering, relijning, byte av kall- och varmvattenledningar, inglasning av balkonger och renovering av fönster. I Brf Bellman är låneskulden per kvm väldigt låg, den ligger endast på cirka 2 630 kr/kvm.
Föreningen erbjuder sina medlemmar en stor trevlig innergård med gott om plats för grillning, spel, lek och avkoppling, samt en fin lekpark för barn.

Välkommen hem!

Mer om mäklarna