Löten, Uppsala

Ferlinsgatan 51

Såld
  • 3 rum
  • 83 kvm
  • Bostadsrätt

Rymlig 3:a med stor balkong i fantastiska Löten

Välkommen till en väldisponerad och ljus 3:a i bra skick i populära Löten. Här bor du på hela 83 kvm i markplan med stor och härlig balkong i bästa solläge. Riksbyggens Brf Ferlinsgatan är en omtyckt och välskött förening med mycket god ekonomi, där det mesta ingår i avgiften. Här bor du i ett lugnt och barnvänligt område med närhet till natur, utan större trafikerade bilvägar men med närhet till allt vad Uppsala har att erbjuda!

Den klassiska planlösningen bjuder på en stor och ljus hall som leder dig in till lägenhetens samtliga rum. Det renoverade köket erbjuder stora ytor för flera kockar, gott om förvaringsmöjligheter och bänkyta samt plats för matbord som rymmer hela familjen. Vidare in till vardagsrummet finner du även här sociala ytor för det stora sällskapet samt utgång till lägenhetens generösa balkong som bjuder på mycket sol med utsikt över innergården med plats för flera olika möbleringsalternativ och odlingsmöjligheter. Sovrummen ger plats för större sängar, garderober och annat möblemang om så önskas. Till bostaden hör även ett stort förråd i anslutning till entrén. Denna bostad som bjuder på stora ytor och fint ljusinsläpp hela dagen har verkligen något för alla, ung som gammal!

På Ferlinsgatan bor man i en stabil förening med låg belåningsgrad, många av de större renoveringarna ombesörjda och bland annat bredband som ingår i avgiften. På gårdarna finns flera servicebyggnader med bl.a. fem tvättstugor, cykelrum, hobbyrum och samlingslokalen Ferlinshörnan som kan hyras vid festligheter. Det är en bostad i lugna och trivsamma kvarter i grönskande Löten med Heidenstams torg precis intill där man finner både ICA, apotek, restauranger, olika salonger, Lötenkyrkan, förskola, skola mm. Bellmansparken och flertal kringliggande parker i området bjuder på trevliga promenader, lekplatser och bra cykelvägar/löpspår. Genom Löten går även den välkända von Bahrska häcken med sina härliga gömställen för en lugn, gemytlig stund ute i solen.

Läget bjuder på mycket goda kommunikationer med busshållplats på huvudleden, cykelavstånd till Uppsala city och Gränbys ljuvliga strövområden med en uppskattad lekplats och inte minst 4H-gård. Vidare på en kort cykeltur bort ligger Gränbystaden med all sorts service samt Gränby sportfält som erbjuder b. la. innebandy, hockey, padel, tennis och mycket mer. Även ett strategiskt läge för den som pendlar med nära påfart till E4 norr/söder samt även 55an mot Enköping. Ett läge att trivas på helt enkelt!

Missa inte att anmäla ditt intresse för löpande uppdatering rörande bostaden och möjlighet till förhandsvisning.

Välkommen hem.

Mer om mäklarna