Löten, Uppsala

Stagneliusgatan 27

  • 4 rum
  • 102,5 kvm
  • Bostadsrätt
Utgångspris 2 395 000 kr
Månadsavgift: 5 310 kr/mån

Makalös fyra i unikt utförande

Urtjusigt renoverad 4:a om generösa 102,5 kvm i grönskande, familjära Löten med stor lekplats precis utanför dörren. Bostaden befinner sig på andra våningsplanet och har en smidig planlösning, genomgående ljusa fräscha ytskikt och en balkong i bästa solläge. Här finns gott om förvaring genom ett stort förråd i hallen och flertal garderober i både sovrum och hall. Under 2019 renoverades hela bostaden och man har ett nytt fräscht kök, två stilrena badrum med dusch varav ena har en tvättdel med två kombo tvätt-/torkmaskin. Den öppna planlösningen mellan kök, matsal och vardagsrum bildar en gedigen social yta och vardagsrumsdelen har skjutdörrar i stilrent industriglas. Bostaden erbjuder vidare tre rymliga sovrum där föräldrasovrummet har ett kontorsrum som med fördel även kan nyttjas som klädkammare. Ett hem att stortrivas i på alla sätt och vis!

På Stagneliusgatan bor man i lugna och trivsamma kvarter i grönskande Löten med Heidenstams torg precis intill där man finner både ICA, apotek, restauranger, olika salonger, Lötenkyrkan, förskola, skola mm. Bellmansparken och flertal kringliggande parker i området bjuder på trevliga promenader, lekplatser och bra cykelvägar/löpspår. Genom Löten går även den välkända von Bahrska häcken med sina härliga gömställen för en lugn, gemytlig stund ute i solen.

Läget bjuder på mycket goda kommunikationer med ca 10 minuters cykelavstånd till Gränby centrum och Uppsala city samt busshållplats på huvudleden ca 200 meter bort. Även ett strategiskt läge för den som pendlar med nära påfart till E4 norr/söder samt även 55an mot Enköping.
Ett läge att trivas på helt enkelt!

Välkommen hem.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Löten, Uppsala

Stagneliusgatan 27

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.