Löten, Uppsala

Stagneliusgatan 5

REDO™
  • 6 rum
  • 136 kvm
  • Bostadsrätt

6:a med uthyrningsdel!

Ypperlig läge, 6:a rok med uthyrningsdel!
I utmärkt läge i uppskattade och familjevänliga Löten finns möjlighet att förvärva denna väl tilltagna bostad med möjlighet till uthyrningsdel - perfekt för dig som vill hålla nere din månadskostnad! Den väldisponerade lägenheten om 136 kvm återfinns på tredje våningen och erbjuder en flexibel planlösning med möjlighet att skräddarsy bostaden efter just dina behov. Möjligheterna är oändliga.

Bostaden utgörs idag av en större lägenhet om 5 rok med fyra sovrum och två badrum samt en uthyrningsdel om 1 rok med egen wc/dusch, ett nyligen renoverat kök och separat entré. Ytskikten utgörs till största del av ekparkettgolv och vitmålade väggar men i bland annat hallen ligger ett stilrent mörkt klinker. Samtliga badrum renoverades i samband med Föreningens stamrenovering. Bostadsrättshavaren disponerar ett externt förråd och Föreningen tillhandahåller ett antal extra förråd för uthyrning (separat kösystem tillämpas).

HSB brf 51 Bellman är en stabil och väl förvaltad bostadsrättsförening som låtit inkludera det mesta i avgiften - här ingår uppvärmning, varm- och kallvatten, TV, bredband, telefoni och bostadsrättstillägg. Föreningens medlemmar ges även möjlighet att ta del av ett flertal gemensamhetsutrymmen såsom tvättstugor, gym, bastu, hobbyrum, samlingslokal, övernattningsrum och ett flertal stora gröna gårdar med trevliga lek- och uteplatser.

Närservice finns vid Heidenstamstorg med bl.a. ICA-butik, apotek och restaurang och här finns ytterligare en förskola samt skola (Åk. F-9). Det är ett bekvämt avstånd till Gränby Köpstad som erbjuder service och shopping. På knappt 10 minuter med cykel nås city och centralstationen via fina cykelvägar. UL:s stadsbussar avgår med täta intervaller och närhet till E4:ans på- och avfart för Löten till en utmärkt utgångspunkt för pendlaren. Friluftsområdet Röbo ligger en kort cykeltur bort och erbjuder upplysta motionsspår samt fina promenadvägar till Gamla Uppsala högar. Dessutom bor du med närhet till Gränby sportfält som erbjuder möjlighet att utöva ishockey, konståkning, bandy, innebandy, friidrott, padel, tennis och badminton med mera.

Fler bilder kommer inom kort.
Missa inte denna unika chans, gör en intresseanmälan redan nu!
För mer information kontakta ansvarig mäklare Benjamin Alizadeh för mer information, 073-6265268.

REDO™

Detta är en REDO™ bostad. Kontakta mäklaren för mer information.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Löten, Uppsala

Stagneliusgatan 5

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.