Lindbacken, Uppsala

Skogstorpsvägen 12

REDO™
  • 5 rum
  • 135 kvm
  • Kedjehus
Utgångspris 3 995 000 kr
Månadsavgift: 7 263 kr/mån

Stilrent radhus med perfekt gavelläge i populära Lindbacken

Välkomna till Skogstorpsvägen 12, där en stilren pärla till bostad om 135 kvm väntar på er. Detta gavelradhus sträcker sig över två fulla plan med generös takhöjd och utstrålar enastående elegans med sin imponerande design och innovativa materialval. Huset upplevs ljust med mycket ljusinsläpp tack vare stora fönster på båda bostadsplanen. Varje detalj är noggrant genomtänkt för att ge en komfortabel livsstil - här finns gott om förvaringsmöjligheter både inomhus och utomhus. På entréplan finns en stor social yta i delvis öppen planlösning mellan kök och vardagsrum med en kamin vid bortre gaveln. Här finns även ett helkaklat badrum med dusch samt en tvättstuga. På bostadens övre plan erbjuds tre sovrum, allrum och ett badrum med badkar.

Trädgården är välskött och erbjuder generösa utomhusutrymmen för avkoppling och rekreation med uteplatser på båda sidorna. Här finns flera fruktträd och bärbuskar som bidrar till en lummig och naturnära miljö. På framsidan av huset finns en egen parkeringsplats med plats för två bilar, vilket ger er en bekväm och praktisk lösning för bilförvaring. Skogstorpsvägen 12 har verkligen X-faktorer som inte får missas. Detta är er chans att få uppleva ett extraordinärt boende med fantastiska detaljer och en atmosfär som tar andan ur er. Välkomna till ert drömhem.

Lindbacken har på senare år växt fram som ett trivsamt och barnvänligt område med matbutik, idrottshall, flertal förskolor samt skola, många lekplatser och nära till naturen. Man har promenadavstånd till Jälla med ridskola, elljusspår och uppkörda skidspår vintertid. Dessutom finns här bra kommunikationer med buss och även cykelväg in till centrum samt Gränby Centrum/Gränbystaden och påfart till E4 endast 5 minuter bort med bil.

Välkommen hem.

REDO™

Detta är en REDO™ bostad. Kontakta mäklaren för mer information.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Lindbacken, Uppsala

Skogstorpsvägen 12

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.