Lindbacken, Uppsala

Storstensvägen 61

REDO™
 • 4 rum
 • 93,5 kvm
 • Kedjehus

Extraordinärt kedjehus i barnvänligt område med villa känsla i ett toppläge i populära Lindbacken

Välkomna till detta välplanerade bostadsrätts kedjehus belägen på en trivsam och barnvänlig tomt med ett geografiskt toppläge i populära Lindbacken strax öster om Uppsala.

Vill ni bo med villa känsla men ändå med tryggheten som en bostadsrätt ger? Då är detta boendet för er! På Storstensvägen 61 finner du ett extraordinärt och unikt kedjehus i barnvänliga Lindbacken!
Kedjehus med omsorgsfullt valda tillval som ger huset det lilla extra, en känsla av vardagslyx och exklusivitet. Här har alla fördelar tagits till vara på.

Representativ planlösning om 2 våningar som erbjuder tre sovrum, välutrustat kök med plats för många och stora middagar vid matplats i stort och luftigt öppet vardagsrum med generös takhöjd ,*bygglov finns för byggnation av loft om så önskas*, modernt vardagsrum med stora fönsterpartier som ger ett ljust och harmoniskt intryck, en härlig eldstad i bostadens mitt för trevliga och mysiga höst kvällar och kallare vinter dagar. Ett generöst bad/duschrum med full maskinell utrustning såsom tvätt och tork maskin. Insynsskyddad uteplats med en fantastisk terrass samt ytterligare trevlig gräsyta för lek och umgänge. I anslutning till uteplatsen finns ett förråd om ca 4 kvm. Vid kedjehusets inbjudande framsida hör även en parkeringsplats till med plats för två bilar. Här kan du koppla av i solstolen hela dagen. Bjuda in barnen till hemmagjord äppel- eller vinbärspaj, efter deras cykeltur i lugna fina kvarter. Njuta av goda middagar i eftermiddags- och kvällssolen eller bjuda in till härligt häng som kan vara ända in på småtimmarna i den fina och bekväma terrassen.

I Lindbacken bor ni i ett attraktivt, lugnt, barnvänligt och expansivt bostadsområde med goda kommunikationer samt ett ypperligt pendlarläge där ni endast har ca 5 km till E4:ans påfarter samt Gränby staden.
I bostadsområdet finns tillgång till livsmedelsbutik (Ica Lindbacken med postombud) Lindbackens egna Handelsby har nu tagit fart och här finner du nyöppnad bvc, vårdcentral, frisör, apotek samt restaurang som alla har premiär med öppning den 28 september 2023. Det finns fyra förskolor( 2 privata+ 2 kommunala), skola årskurs 1-5.
Detta är det perfekta boendet för er som ställer höga krav på bekvämlighet och livskvalité.
I kvarteret Lindbacken möts man av harmoni och välbefinnande, en perfekt plats för barn och barnfamiljer med härliga parker, pulkabacke, förskolor och matbutik väldigt nära med brett sortiment.

Varmt välkommen hem!

REDO™

Detta är en REDO™ bostad. Kontakta mäklaren för mer information.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Lindbacken, Uppsala

Storstensvägen 61

 • Område Lindbacken med ICA nära Lindbacken och Handeslbyn
  Område Lindbacken med ICA nära Lindbacken och Handeslbyn
 • Handelsbyn Lindbacken
  Handelsbyn Lindbacken
 • Handelsbyn Lindbacken. Frisör, gym, Bvc, vårdcentral samt Restaurang
  Handelsbyn Lindbacken. Frisör, gym, Bvc, vårdcentral samt Restaurang
 • Området Lindbacken
  Området Lindbacken

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.