Lindbacken, Uppsala

Storstensvägen 63

Såld
  • 4 rum
  • 93,5 kvm
  • Bostadsrätt

Unikt kedjehus i ett barnvänligt område om 2 plan med ett toppen läge i populära Lindbacken

Välkomna till detta välplanerade bostadsrättskedjehus belägen på en trivsam och barnvänlig tomt med ett geografiskt toppläge i populära Lindbacken.

På Storstensvägen 63 finner du ett extraordinärt och unikt kedjehus med omsorgsfullt valda tillval som ger huset det lilla extra, en känsla av vardagslyx och exklusivitet. Här har alla fördelar tagits till vara på.
Huset har en representativ planlösning om 2 plan som erbjuder tre sovrum, ett välutrustat kök med plats för många och stora middagar vid matplats i stort och luftigt öppet vardagsrum med generös takhöjd.

Vardagsvardagsrummet har stora fönsterpartier som ger ett ljust och harmoniskt intryck.
Huset har ett generöst bad/duschrum med full maskinell utrustning från Electrolux såsom tvätt och torktumlare. Härlig uteplats med en stor terrass samt trevlig gräsyta för lek och umgänge. Vid kedjehusets inbjudande framsida hör även en parkeringsplats/uppfart med plats för två bilar. I anslutning till parkeringen finns ett förråd om ca 4 kvm.
Huset har sol på någon av uteplatserna hela dagen. Du kan dricka morgonkaffet på framsidan och njuta av goda middagar i eftermiddags- och kvällssolen på baksidan.

I Lindbacken bor ni i ett attraktivt, lugnt, barnvänligt och expansivt bostadsområde med goda kommunikationer samt ett ypperligt pendlarläge där ni endast har ca 5 km till E4:ans påfarter samt Gränbystaden.
I bostadsområdet finns livsmedelsbutik (Ica Lindbacken med postombud) och Lindbackens handelsby där du finner BVC, vårdcentral, frisör, gym, apotek samt restaurang.
Det finns fyra förskolor (2 privata+ 2 kommunala) och skola årskurs F-5. Detta är det perfekta boendet för er som ställer höga krav på bekvämlighet och livskvalité. I kvarteret Lindbacken möts man av harmoni och välbefinnande, en perfekt plats för barn och barnfamiljer med härliga parker, pulkabacke, förskolor, matbutik och nära till skog och hästhagar.

Varmt välkommen hem!

Mer om mäklarna