Lindbacken, Uppsala

Utgårdsvägen 33

Såld
  • 5 rum
  • 128 kvm
  • Radhus

Ett fantastisk radhus om 128 kvm i bästa läget med generös takhöjd och möjlighet till 5 sovrum

Radhuset har fina sociala ytor med en smart planlösning om 2 plan, stora fönster från golv till tak för ljuvliga ljusinsläpp med generös takhöjd, välvalda materialval. Trevligt kök med rymlig plats för matbord, uteplats med trädgård, två helkaklade badrum med dusch och badkar, tre sovrum (5 möjliga)

*Tillträde möjligt nu till midsommar 2024 eller enligt överenskommelse* Välkommen att upptäcka den ultimata drömmen om ett harmoniskt boende i hjärtat av Lindbacken - Utgårdsvägen 33 där kombinationen av stil och smart planlösning med material möter trivsel i detta rymliga bostadsrätts radhus om 128 kvm fördelat på två plan.
Denna bostad är belägen på en lugn och familjevänlig gata i det eftertraktade Lindbacken. Detta hem erbjuder en fin bostadsmiljö med trivsel och harmoni för hela familjen.
Bostadens framsida hälsar dig välkommen med en bekväm uppfart som är fint stenlagd med parkeringsplats för två bilar, medan den privata och rymliga trädgården om ca 224 kvm på baksidan bjuder in till avkoppling och lek. Här kan du sommartid njuta av trädgården med grönskande gräsmatta och blommor som omges av ett grönt plankstaket. Perfekt för familjens spel och lekstunder till att umgås i den stora lounge gruppen med praktisk stensättning intill uteplatsen. Finns även ett utvändigt kallförråd om ca 3 kvm för extra förvaring.

Planlösningen erbjuder en välkomnande hall med en stor Vedum garderob med gott om förvaring och som leder dig vidare till hemmets hjärta - ett ljust och öppet kök med rymlig plats för matbord och sociala ytor vid middagar och mingel, två fina stilfulla hel kaklade kompletta badrum med moderna bekvämligheter som dusch och badkar, golvvärme, fin badrums belysning med spotlights, tvätt och torkmaskin Husqvarna, avlastnings bänk i vit komposit mm. Tre rymliga sovrum med möjlighet och potential att bygga för ett fjärde och femte sovrum.
Entréplanet har genomgående härligt ljusinsläpp från de höga fönsterpartierna från golv till tak och den genomgående vita och ljusa färgsättningen. På entréplanet lyser hemmet upp med naturligt ljus som strömmar in genom stora fönsterpartier från golv till tak med en höjd om 2.70 m, medan det övre planet erbjuder ytterligare sovrum och ett mysigt allrum som leder ut till en härlig balkong med vy och härlig eftermiddags och kvällssol. Den enkla och välskötta trädgården, inhägnad av ett grönt plankstaket, skapar en avskild plats för avslappning och samvaro.
Över gatan har man Lindbackens kommunala förskola och även en grundskola åk (F-5) precis runt hörnet. Här är det bara är att flytta in och stormtrivas.

Föreningen Brf Aqua representerar det bästa inom hållbart och bekvämt boende, med sina sten byggda hus som optimerar ljudisolering, energieffektivitet och underhåll. Den generösa takhöjden och rymden i hemmet skapar en luftig och välkomnande atmosfär, medan den genomtänkta placeringen av varje hus garanterar både privatliv och utsikt mot gemensamma grönområden.

Detta hem på Utgårdsvägen 33 är perfekt för att passa både den stora och mindre familjen, med flexibla planlösningar som möjliggör ett skräddarsytt boende med möjligheten att bygga 2 sovrum till.
Bostadens läge i Lindbacken placerar dig nära naturen samtidigt som du har tillgång till allt från skolor och mataffärer till fritidsaktiviteter och smidiga transportförbindelser till Uppsala stadskärna. Lindbacken är känt för sin barnvänliga atmosfär, med ett rikt utbud av service och faciliteter som bidrar till en hög livskvalitet. Här finner du populära matbutiken ICA Lindbacken med postombud och fin service, nya handelsbyn där frisör, apotek, vårdcentral, BVC, gym, restaurang, fritidsgård mm finns, samt en stor idrottshall, fyra alternativa förskolor (2 privata och 2 kommunala) samt Lindbackens skola åk 1-5, många lekplatser och nära till naturen. Dessutom finns här bra kommunikationer med buss och även cykelväg in till centrum samt Gränbystaden och smidig påfart till E4 endast 5 minuter bort med bil. För de som föredrar cykling finns en belyst cykelväg från Lindbacken till Gränbystaden och hela vägen vidare till Uppsala City.

För en unik möjlighet att göra detta dröm hem till ditt eget, välkomnas du att kontakta mäklare Mikaela Källgren för en personlig visning och ta det första steget mot ditt nya dröm hem i Lindbacken.

Välkommen hem till en bostad där familj, natur och gemenskap står i centrum!

Mer om mäklarna