Kvarngärdet, Uppsala

Råbyvägen 74

REDO™
  • 2 rum
  • 63 kvm
  • Bostadsrätt
Fast pris 2 150 000 kr
Månadsavgift: 3 715 kr/mån

Fräsch och rymlig tvåa i stadsnära kvarter

Välkommen till en mycket stilren nyligen producerad lägenhet på andra våningsplan med tjusiga materialval, smidig planlösning och generösa ytor. Genom säkerhetsdörr möts man av en öppen hall med goda förvaringsmöjligheter tack vare hatthylla och garderob. Från hallen når du det helkaklade badrummet med bland annat golvvärme, tvättmaskin och torktumlare samt duschhörna i klarglas. Fortsätter du vidare genom hallen kommer du till den delvis öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum. Här finns modern köksutrustning, goda möbleringsmöjligheter och ett tjusigt burspråk som tillför ett djup och rikligt med ljusflöde. I anslutning till köket finns dörren till bostadens mycket praktiska klädkammare/förråd. I motsatt ända av lägenheten har man ett gediget sovrum med fyra garderober och utgång till bostadens rymliga balkong där man sommartid njuter kvällssol.

Detta är en stabil förening med en stor välplanerad innergård med en pergola och grillplats. I fastigheten erbjuds garage, förvaring av cyklar, barnvagn, rullstol och rullator samt laddning av rullstolar finns i nära anslutning till trapphusen. Det finns även miljöstation och en gemensamhetslokal. I avgiften ingår bredband och basutbud TV.

Det geografiska läget vittnar också om bekvämlighet. Från bostaden är det promenadavstånd till Centrum och Resecentrum vilket kompletteras väl med busshållplatser och fina cykelstråk strax utanför porten vilka leder till stadens kärna samt upp till Gränbystaden. Direkt närhet till E4:an finns via Tycho Hedéns väg genom norra påfarten för bilpendlaren. I bostadens närområde finns dessutom ett brett serviceutbud med exempel som gym, restauranger, ICA samt Kvarnengallerian. Därtill finns även närhet till Kapellgärdsparkens vida gräsytor och lummiga parkområde.

Välkommen hem!

REDO™

Detta är en REDO™ bostad. Kontakta mäklaren för mer information.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Kvarngärdet, Uppsala

Råbyvägen 74

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.