Kungsängen, Uppsala

Sågargatan 12A

Såld
  • 5 rum
  • 113 kvm
  • Bostadsrätt

Rymlig 5:a på markplan med uteplats och möjlighet till uthyrningsdel

Välkommen till Sågargatan 12A i populära Kungsängen! Denna lägenhet på hela 113 kvm är välplanerad med stor uteplats och i genomgående toppskick! Här bor du vid grönskande promenadstråk strax intill Fyrisån med en kort promenad till innerstan, stadsparken och resecentrum.

Lägenheten bjuder på hög standard, trevliga materialval och en väldisponerad planlösning med möjlighet till en uthyrningsdel med egen ingång. Det erbjuds fyra sovrum, ett stort vardagsrum i delvis öppen planlösning mot köket, två badrum varav det större har egen tvättdel. Dessutom finns två balkonger, en delvis inglasad, samt en stor uteplats mot föreningens trivsamma innergård.

Föreningen är välskött och till varje bostad finns tillhörande förråd i källaren som enkelt nås via hiss eller trappor. På källarplan finns även ett garage och föreningen har precis beställt ytterligare 10 elplatser.

Kungsängen är en ny levande stadsdel med närhet till både natur och grönska. Det centrala läget bidrar till Kungsängen/Industristadens stora popularitet. Här bor du med mataffär, restauranger, salonger och butiker precis utanför dörren i ett ypperligt pendlarläge och med en kort promenad till stadskärnan och strövområden i stadsparken. I närområdet finns vackra gamla hus, fina båtar och flera restauranger/uteserveringar vid Islandsfallet. På sommaren kan du ta en klassisk räk-kryssning ut på Mälaren. Promenad på bryggor leder in till Uppsalas stadskärna. Ta den lilla bron över Fyrisån så är du i Stadsträdgården och Studenternas idrottsplats. Flertalet gym finns även i området.

Välkommen hem.

Mer om mäklarna