Kungsängen, Uppsala

Kungsgatan 52D

Såld
  • 2 rum
  • 66 kvm
  • Bostadsrätt

Charmig 2:a med eldstad i närhet till allt

I direkt närhet till Centralstationen erbjuds nu denna rymliga 2:a med eldstad och generös takhöjd. Här bor du i stadens mitt med ett svårslaget pendlarläge!

Välkommen till en mycket fin och välplanerad tvårumslägenhet med balkong, belägen i centrala Uppsala. Lägenheten välkomnar dig med en trevlig hall med ljusa ytskikt och generös takhöjd som är genomgående i hela bostaden. Från hallen till vänster finns köket som har generöst med förvaringsmöjligheter samt bänkyta och försett med det som kan tänkas behövas i ett modernt kök. Rakt fram från hallen når man bostadens naturliga mittpunkt, vardagsrummet. Här finns gott om plats för både matsalsbord och soffgrupp, ett perfekt rum för sociala sammankomster eller mysiga hemmakvällar. De ljusa väggarna i kombination med fiskbensparkett, spottar i taket och sist men inte minst eldstaden, gör detta till ett svårslaget vardagsrum. Här finns även tillgång till bostadens balkong med plats för bord och stolar. Vidare i bostaden finns ett generöst och harmoniskt sovrum med gott om förvaring i inbyggda garderober samt ett fräscht helkaklat badrum.
Ett hem att bara flytta in och trivas i helt enkelt!

Fjalar 2 är en mycket stabil och välskött förening där de flesta större renoveringar redan är gjorda. Bostadsföreningen har en mysig och avskilt belägen innergård med utemöbler för att kunna umgås eller äta utomhus. Här erbjuds även många gemensamhetsaytor så som Cykelförråd, föreningslokal, snickerihörna, takterrass, torkrum med avfuktare och tvättstuga. Till lägenheten tillhör två förråd, ett vinds- och ett källarförråd.

På Kungsgatan 52D bor du i ett makalöst pendlarläge med direkt närhet till både stadskärnan och centralstationen. Detta innebär att det från bostaden är oerhört smidigt att ta sig till allt vad hela Uppsala stad har att erbjuda. Du har promenadavstånd till bland annat flertalet nationer, universitetsbyggnader, restauranger, caféer, shopping, samt fina promenadstråk längs Fyrisån och Stadsparken. Samtidigt innebär läget även att detta är det perfekta boendet för dig som arbetar på annan ort.

Välkommen hem.

Mer om mäklarna