Kungsängen, Uppsala

Kungsängsgatan 55E

Såld
  • 2 rum
  • 45,4 kvm
  • Bostadsrätt

Charmig 20-talstvåa på attraktiv adress i Kungsängen!

Sällan ges liknande möjlighet. Mitt bland Kungsängens nyproducerade höghus finns en liten oas där denna ytterst charmiga 20-talstvåa ligger belägen. Är du ute efter ett boende långt över det vanliga så är detta bostaden för dig. Här bor du i en förening där bl.a. parkering för bil ingår i den redan låga månadskostnaden.

Kungsängen är en ny levande stadsdel med närhet till både natur och grönska. Det centrala läget bidrar till Kungsängen/Industristadens stora popularitet. Här bor du med ett ypperligt pendlarläge och med en kort promenad till stadskärnan och strövområden i stadsparken. I närområdet finns vackra gamla hus, fina båtar och flera restauranger/uteserveringar vid Islandsfallet. På sommaren kan du ta en klassisk räkkryssning ut på Mälaren. Promenad på bryggor leder in till Uppsalas stadskärna. Ta den lilla bron över Fyrisån så är du i Stadsträdgården och Studenternas idrottsplats. En stor mataffär (Willys) samt flertalet gym finns även inom kort gångavstånd från lägenheten.

Bostaden i sig erbjuder en välkomnande hall, luftigt vardagsrum med gott om ytor för soffgrupp och annat möblemang om så önskas. Vardagsrummet är även i anslutning till ett snyggt kök med gott om arbetsytor och förvaring i över och underskåp. Bostaden erbjuder även ett stilrent badrum med bl.a. golvvärme samt ett rymligt sovrum.

Till bostaden hör även 2 förråd i källaren samt ett på vinden. Boende i föreningen kan parkera gratis på gatan utanför huset som delas med två andra föreningar och en fastighetsägare.

Missa inte att anmäla ditt intresse för att ta del av all information. Bostäder likt denna kommer sällan ut på marknaden och kan ofta säljas redan innan visning.

Välkommen hem!

Mer om mäklarna