Kungsängen, Uppsala

Siktargatan 10

Såld
  • 3 rum
  • 77 kvm
  • Bostadsrätt

Ljus och modern trea med två balkonger och sällsynt vacker utsikt!

Välkommen till Kungsängen och denna hemtrevliga och smakfulla trea med två balkonger och magisk utsikt!

Välkommen till Siktargatan 10 och denna hemtrevliga och smakfulla trea med två balkonger och oerhört magisk utsikt!

Stig in i hissen som tar dig till fjärde våningen och kliv in i den välkomnande hallen med gott om plats för förvaring, och vidare in i det stilrena köket. Här finns utgången till en av lägenhetens balkonger. Med perfekt solläge och utsikt över takåsar och domkyrkan blir detta den perfekta platsen att njuta av frukost! Vardagsrummet är socialt med plats för soffgrupp och blir den naturliga samlingspunkten. Här finner du utgången till lägenhetens andra balkong med en lummig utsikt över innergården med bland annat körsbärsträd och vinbärsbuskar som bildar en oas i vilken ni kan njuta hela sommaren. De två sovrummen är luftiga varav ett har utsikt mot domkyrkan och den andra mot föreningens innergård. Det helkaklade badrummet erbjuder dusch, tvättmaskin samt torktumlare. Här har du aldrig brist på förvaring, det ser lägenhetens klädkammare till!

Föreningen är familjär, aktiv och välskött med med god ekonomi. Denna förening har något för alla, oavsett vilken fas i livet man är i. Som medlem här erbjuds du tillgång till en lummig innergård med trädgårdsmöbler, grill och boulebana. Varför inte bjuda över familj och vänner under sommarhalvåret för att tillsammans njuta av en härlig grillkväll i trädgården? Som medlem har du även tillgång till ett cykelförråd.

Kungsängen är en mycket populär del av Uppsala. På Siktargatan trivs man och man bor i ett optimalt geografiskt läge! På bekvämt avstånd finns allt man kan önska, bland annat förskola, lekparker, trevliga promenadstråk längs vackra fyrisån, Willys matbutik, apotek och stadsträdgård. Här bor ni även i ett bekvämt pendlarläge med täta busskommunikationer och endast några få minuters gångväg till tågstationen och centrum. För den bilburne finns dessutom smidig åtkomst till E4:ans södra påfart.
Kungsängen är en levande stadsdel där det byggts mycket på senare år. Tack vare balkongens placering i huset/området har man ett sällsynt fritt läge och fri utsikt!

Välkommen hem!

Mer om mäklarna