Kungsängen, Uppsala

Muningatan 23

Såld
  • 2 rum
  • 55 kvm
  • Bostadsrätt

Fin tvåa med låg avgift i populära Kungsängen

Välkommen till en mycket välvårdad bostad i Kungsängen med ljusa fina ytskikt, gott om förvaring och en stor tjusig inglasad balkong i sydvästligt solläge. Lägenheten ligger på andra våningsplan med hiss i huset och bjuder på godbitar som ett stort och fräscht kök utrustat med diskmaskin, ugn, micro, kyl/frys, häll, köksfläkt, förvaring i över- och underskåp samt riktigt generösa arbetsytor. Den smidiga planlösningen mellan vardagsrum och kök skapar en ypperlig social yta där även matsalsbordet har sin naturliga plats. Vardagsrummet är luftigt och lättmöblerat, här får du plats med en stor soffa med tillhörande soffbord, matbord som nämndes tidigare samt tv med tillhörande tv-bänk och övrigt möblemang efter önskemål. Härifrån når man även bostadens vackra inglasade balkong!
Sovrummet rymmer utan bekymmer en stor dubbelsäng med nattduksbord, förvaring görs smidigt i stor skjutdörrsgarderob längst ena väggen som kompletteras med klädkammare längst ut. Sist men inte minst har vi ett helkaklat badrum med golvvärme, handukstork, handfat med kommod, wc, dusch med duschväggar, tvättmaskin och torktumlare med arbetsbänk ovan och överskåp för smidig förvaring av hygienartiklar.
Till lägenheten hör även ett rymligt källarförråd som nås via hiss och på fastighetens innergård finns en fin lekplats, grönytor och gott om sittbänkar.

I Brf Ångkvarnen 1 bor du i en trivsam och välskött förening.
I mycket attraktiva och centralt belägna Kungsängen har man närhet till såväl matbutik, klädbutik, frisörer, caféer, restauranger nagelsalonger och mycket mer. Här bor du med garage under markplan med hiss ända ned. Det är ett populärt område för barnfamiljer med dagis och nya Anna Petrus park runt hörnet. Ett stenkast från huset har ni Stadsparken, Fyrisån och promenadstråk, gå eller cykla till stadens mitt på några minuter. Perfekt läge för pendlaren med närhet till Resecentrum och E4:ans på- och avfarter.

Välkommen hem!

Mer om mäklarna