Kungsängen, Uppsala

Skyttelgatan 10B

Såld
  • 3 rum
  • 81 kvm
  • Bostadsrätt

Smakfull 3:a med två balkonger belägen i ett attraktivt läge högst upp i huset

Välkommen till en mycket inbjudande trea i genomgående gott skick med två inglasade balkonger i två olika väderstreck, stort badrum, två sovrum samt stora förvaringsmöjligheter med bland annat en walk-in-closet. Denna topp-fräscha bostad högst upp i huset precis intill Fyrisån kan nu bli din.

Bostaden välkomnar dig med en stor och öppen hall försedd med gott om sko- och klädförvaring i form av skjutdörrsgarderober. Från hallen når du köket som är fullt och modernt utrustat samt har gott om skåpförvaring och arbetsytor. Kök och vardagsrum är sammanlänkade genom en öppen planlösning som skapar en härlig social yta och erbjuder dessutom utgång till en av lägenhetens inglasade balkonger. Denna balkong ger dig bästa solläget och en utsikt som är svårslagen.
Denna goda planlösning bjuder även på ett vardagsrum som har ett fint ljusinsläpp och generöst med golvyta vilket gör att man inte vill lämna. Om man ändå lämnar så har du förmodligen landat i lägenhetens väl tilltagna sovrum med gott om svängrum trots dubbelsäng och en walk-in-closet. Här finner du även lägenhetens andra inglasade balkong med utsikt över den fina och blomstrande innergården. När du går ut från sovrummet finner du passande nog badrummet precis intill vilket är ett stort helkaklat badrum med allt du behöver såsom kommod, spegelskåp, vikbara duschdörrar, handdukstork, golvvärme, förvaringsskåp, arbetsbänk samt tvättmaskin och torktumlare.
Intill badrum finns ytterligare ett rum vilket passar utmärkt till den minste, eller varför inte ett kontor!

Till bostaden hör ett förråd beläget på källarplan. På källarplan finner du även garaget.

Här bor du bekvämt med ett optimalt geografiskt läge på en attraktiv adress med närhet till restauranger, affärer, caféer och härliga promenadstråk utmed Fyrisån. Å-riket och dess renoverade åkant med bryggor, planteringar och grönområden kring Stadsparken ger dig närhet till ett fantastiskt rekreationsområde. Via gång- och cykelbro till Stadsparken tar ni er enkelt till exempelvis Akademiska sjukhuset och Uppsala Science Park. I centrala och expanderande Kungsängen bor ni även med närhet till bland annat apotek, förskolor, matbutik och frisörer. Ett populärt område för alla åldrar med gott om lekparker för de små och med populära Anna Petrus Park runt hörnet. Det perfekta pendlarläget med gångavstånd till Resecentrum eller Kungsgatan som tar er bilvägen snabbt ut mot E4:an eller med endast tio minuters promenad till stadskärnan är oslagbart!

Mer om mäklarna