Kungsängen/industristaden, Uppsala

Viragatan 9

Såld
  • 4 rum
  • 100 kvm
  • Bostadsrätt

Drömfyra med fri utsikt över Anna Petrus park i populära Kungsängen!

Välkommen till Viragatan 9 i Kungsängen, inte bara ett hem, utan ett komplett livsstilsäventyr som sträcker sig över imponerande 100 kvadratmeter på våning 5 av 6. Detta är platsen där du möts av en andlöst vacker fri utsikt över populära Anna Petrus park, och där varje kvadratmeter är noga utformad för att maximera din komfort och trivsel.

Steg in genom den generösa hallen och känn hur du genast omfamnas av en atmosfär av välbefinnande och elegans. Här har varje detalj noga planerats för att skapa inte bara en praktisk, utan också en stilfull entré. Förvaringsmöjligheterna är oändliga, vilket gör det möjligt för dig att organisera dina ytterkläder och skor på ett sätt som passar din livsstil.

Det stora vardagsrummet, harmoniskt förenat med köket i en öppen planlösning, bjuder in till en upplevelse av ljus och rymd. Köket är mer än bara funktionellt, det är en designmässig höjdpunkt med sin stilrena gråton, vilket ger en modern och exklusiv prägel till hela utrymmet. Den öppna planlösningen skapar en social atmosfär där du med lätthet kan umgås med familj och vänner medan du förbereder läckra måltider.

Denna bostad stoltserar med inte ett, inte två, utan tre rymliga sovrum. Det största sovrummet imponerar med en hel vägg av skjutdörrar, vilket inte bara tillför en unik designaspekt utan ger dig också möjlighet att skapa din egen privata oas av lugn och ro. Dessutom finner du två eleganta badrum, en detalj som inte bara adderar stil utan också praktisk bekvämlighet till vardagen.

En av de många exklusiva fördelarna med denna bostad är den egna tvättstugan inuti lägenheten, en lyx som verkligen sätter denna bostad i en särställning. Här kan du bekvämt och smidigt sköta om ditt hem utan att behöva lämna din privata sfär.

Avslutningsvis öppnar den stora och inglasade balkongen upp möjligheten till avkoppling och njutning utomhus. Här kan du inte bara avnjuta ditt morgonkaffe i soluppgången utan även bjuda in till trevliga middagar med vänner och familj, allt med den imponerande utsikten som en vacker bakgrund.

Denna bostad är inte bara en plats att bo på; det är en unik möjlighet att skapa ditt drömhem i en trivsam och välskött del av Kungsängen. Kontakta oss omedelbart för att boka en visning och upptäck hur Viragatan 9 kan bli den perfekta kulissen för din bekväma och stilfulla livsstil.

Välkommen hem.

Mer om mäklarna