Kapellgärdet, Uppsala

Portalgatan 15

Såld
  • 3 rum
  • 77 kvm
  • Bostadsrätt

Genomgångstrea med stor balkong i sydvästläge!

Nu ges tillfälle att förvärva denna ytterst välplanerade genomgångs-trea med stor balkong och öppen planlösning. Är du ute efter ett bekvämt boende med bl.a. hiss från entréplan, garage i källaren, tvättmaskin, torktumlare, stor rymlig balkong i bästa solläge och stora sociala ytor så är detta bostaden för dig!

Bostaden erbjuder en välkomnande hall med en väldigt inbjudande känsla, här har du möjlighet att sätta in skjutdörrsgarderob för att maximera förvaringen. Det erbjuds även ett rymligt vardagsrum med utgång till bostadens balkong i kanonläge, två väl anpassade sovrum varav den ena med en rejäl klädkammare. Vidare erbjuds ett rymligt badrum med dusch, tvättmaskin samt torktumlare, här finns det plats för badkar om så önskas. Lägenheten har gott om förvaringsmöjligheter förutom den rymliga klädkammaren.

Till lägenheten hör ett förråd i källarplan som nås bekvämt med hiss från trapphuset.

Kapellgärdet är ett mycket lugnt och attraktivt område med ett bekvämt cykel - och promenadavstånd till Centrala Uppsala och resecentrum. Här bor ni i en välskött förening med närhet till välsorterade mataffärer, gym, busshållplats, restauranger med mera. För den som pendlar med bil finns även goda möjligheter då man enkelt tar sig ut till E4:an via den norra påfarten.

Missa inte att anmäla ditt intresse för att ta del av all information. Bostäder i denna klass är mycket attraktiva och kan säljas redan innan visning.

Välkommen hem.

Mer om mäklarna