Kapellgärdet, Uppsala

Djäknegatan 84 C

REDO™
  • 5 rum
  • 113 kvm
  • Radhus
Frånpris 3 995 000 kr
Månadsavgift: 5 995 kr/mån

Citynära radhus med påkostade materialval!

Välkommen till BRF Djäknen Kapellgärdet som erbjuder välplanerade radhus, 5 rum och kök, om 113 kvm fördelat på två plan. Här bor ni i ett skyddat läge med närhet till Uppsalas citypuls! Radhusen erbjuder härliga uteplatser med altan om 15-16 kvm, egen gräsmatta som avgränsas med lingusterhäck mot föreningens mysiga innergård som erbjuder både grill- och odlingsmöjligheter. Storleken på tomterna varierar, kontakta fastighetsmäklaren för att hitta ert nästa hem!

Här finner ni ett perfekt planerat hem med påkostade materialval. Entréplan erbjuder stora sociala ytor, kök från Marbodal med rostfria vitvaror från Electrolux, öppen planlösning mot vardagsrum som har stora fönsterpartier mot er egna uteplats. En trappa upp finner ni tre rymliga sovrum samt ett allrum som kan göras om till ett fjärde sovrum om behovet finns. Radhuset har två stora helkaklade badrum samt en rymlig tvättstuga för vardagens alla måsten. Tvättmaskin och torktumlare från Electrolux. Materialvalen är av fin standard och ni har genomgående vitlaserade parkettgolv, målade väggar i en sober beige kulör. Till varje radhus finns ett uteförråd om ca 4 kvm. Föreningen erbjuder både garageplatser samt p-platser.

I Kvarngärdet bor du i ett mycket strategiskt läge med enbart några minuters cykling eller bilfärd till Uppsala City samt ca 8-10 minuters bilfärd till Gränbystadens stora utbud! I närheten har du även Heidenstams torg samt Kvarnens galleria som erbjuder apotek, restauranger och matbutiker. Från bostaden är det även promenadavstånd till Röboparken som erbjuder härliga promenadstråk, utegym och lekplatser. Detta är utan tvekan ett läge, och en bostad att stortrivas i!

Varmt välkommen med din intresseanmälan nedan eller kontakta ansvarig fastighetsmäklare Gabriella Fridh.

REDO™

Detta är en REDO™ bostad. Kontakta mäklaren för mer information.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Kapellgärdet, Uppsala

Djäknegatan 84 C

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.