Kapellgärdet, Uppsala

Portalgatan 54

  • 4 rum
  • 101 kvm
  • Bostadsrätt
Utgångspris 3 195 000 kr
Månadsavgift: 6 315 kr/mån

Boka visning

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din bokning!

 

Välkommen på visningen!

LÅG BELÅNINGSGRAD**TVÅ INGLASADE BALKONGER** LJUS & RYMD**HÄRLIG SOCIAL YTA MELLAN KÖK OCH VARDAGSRUM**BADRUM OCH SEPARAT WC

I det attraktiva Kapellgärdet med gångavstånd till City och stadens puls och Centralstationen bor ni i en fin och modern och mycket välplanerad lägenhet med ljus planlösning som har två inglasade balkonger i olika väderstreck. Här bor ni i en fastighet med hiss från markplan och varmgarage i källaren. Lägenheten är lugnt belägen i hjärtat av Kapellgärdet intill den omtyckta parken samt närhet till både gång och cykelbana till City och Centralstationen.

Välkommen till denna härliga och fina genomgångslägenhet som präglas av ljus och rymd med moderna stilrena materialval och ljusa moderna ytskikt som erbjuder komfort av ett stort helkaklat badrum samt en separat gäst-wc. Lägenheten är mycket välplanerad och erbjuder generösa härliga umgängesytor och en härlig öppen planlösning mellan kök och vardagsrum där ljuset flödar in från stora fönsterpartier. Lägenhetens härliga karaktär präglas av generösa umgängesytor som i kombination med den välplanerade och ljusa planlösningen skapar en mycket tilltalande ljus lägenhet som skapar ett trevligt hem. Lägenheten erbjuder två härliga inglasade balkonger med ypperligt solläge och här kan du välja och njuta om du vill ha sol eller skugga från morgon till kväll. Den stora balkongen vetter mot den trevliga och lugna innergården, föreningens egna gröna oas, i soligt sydväst med sol dag och intill kvällen och den mindre balkongen vetter mot gatan som har morgon och förmiddagssol. Lägenhetens ljusa och tilltalande planlösning fördelar sig över en rymlig entré/hall med gott om förvaring, stort stilrent kök med köksö i öppen planlösning mot det magnifika vardagsrummet med stora fönsterpartier, stort helkaklat samt en separat gäst-wc, tre rymliga sovrum varav två har utgång till balkongerna.

Här bor ni i en välskött förening med låg belåningsgrad och där bredband, kabel-tv och IP-telefoni inkluderas i månadsavgiften via Telia. Föreningen har även installerat en solcellsanläggning samt erbjuder till de boende, utegrill på gården, välutrustad tvättstuga, övernattninslägenhet, pingisbord, barnvagnsförråd och cykelrum.

På Portalgatan 54 i kapellgärdet bor du med närhet till allt vad staden har att erbjuda. Stadskärnan, parkområden och resecentrum finns med promenadavstånd. All tänkbar service finner du vid Vaksala Torg och affärshuset Kvarnen som du når på bara ett par minuters promenad. I området, en kort promenad från bostaden finns både gym, frisör och närlivs samt den uppskattade Höganäsparken.

Välkommen hem!

Boka visning

  • Välkommen på visning!
    OBS! obligatorisk anmälan till denna visning!

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Kapellgärdet, Uppsala

Portalgatan 54

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.