Kapellgärdet, Uppsala

Råbyvägen 84

REDO™
  • 1,5 rum
  • 45 kvm
  • Bostadsrätt

Stor etta med sovalkov och balkong

Välkommen till en härlig och rymlig 1,5a i stadsnära kvarter. Bostaden stod klar 2019 och är modernt inrett med en smidig planlösning. Det bjuds på ett stort badrum, ett fullfjädrat kök med trivsam matplats i ändan vid fönstret och ett generöst vardagsrum med sovalkov. Från vardagsrummet tar man sig ut på balkongen, delvis avskärmad och inglasad med gott om plats för utemöbler. Läget är optimalt med stora grönområden och parker strax bakom husen och endast några minuters cykelväg in till city.

Detta är en stabil förening med en stor välplanerad innergård med en pergola och grillplats. I fastigheten erbjuds garage, förvaring av cyklar, barnvagn, rullstol och rullator samt laddning av rullstolar finns i nära anslutning till trapphusen. Det finns även miljöstation och en gemensamhetslokal. I avgiften ingår bredband och basutbud TV.

Det geografiska läget vittnar också om bekvämlighet. Från bostaden är det promenadavstånd till Centrum och Resecentrum vilket kompletteras väl med busshållplatser och fina cykelstråk strax utanför porten vilka leder till stadens kärna samt upp till Gränbystaden. Direkt närhet till E4:an finns via Tycho Hedéns väg genom norra påfarten för bilpendlaren. I bostadens närområde finns dessutom ett brett serviceutbud med exempel som gym, restauranger, ICA samt Kvarnengallerian. Därtill finns även närhet till Kapellgärdsparkens vida gräsytor och lummiga parkområde.

Välkommen hem.

REDO™

Detta är en REDO™ bostad. Kontakta mäklaren för mer information.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Kapellgärdet, Uppsala

Råbyvägen 84

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.