Kapellgärdet, Uppsala

Portalgatan 4B

  • 4 rum
  • 100 kvm
  • Bostadsrätt
Utgångspris 3 595 000 kr
Månadsavgift: 6 316 kr/mån

Boka visning

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din bokning!

 

Välkommen på visningen!

Stilren & generös 4:a med dubbla inglasade balkonger

Välkommen till en modern och trivsam fyra med dubbla inglasade balkonger, två badrum och en yta om hela 105 kvm i stadsnära Kapellgärdet. Bostaden har en välplanerad planlösning och erbjuder tre sovrum, ett rymligt kök och stort vardagsrum samt balkonger i dubbla vädersträck. Vidare finns även även två helkaklade badrum, ett med bakar och ett med dusch och tvättdel samt mycket goda förvaringsmöjligheter tack vare gott om garderober. Lägenheten har gott om ljusinsläpp tack vare stora fönster i dubbla vädersträck och genomgående ljusmålade väggar och parkettgolv. Från vardagsrummet leds man ut till den stora härliga inglasade balkongen med gott om plats för utemöbler, elgrill mm. Det ena sovrummet erbjuder dessutom en walk-in-closet. Till bostaden hör även ett källarförråd. Allt som allt ett generöst hem för familjen eller de som önskar en bostad med större ytor. Välkommen hem!

Bostadsrättsföreningen har god ekonomi och en trevlig innergård med bl.a. sittgrupper, lekplats med sandlåda, utegrill och även en lekplats. Denna härliga omslutna innergården erbjuder en trygg plats för såväl barn och vuxna att åtnjuta. Inom föreningen finns även rullstols- och barnvagnsförråd, cykelrum mm.

Kapellgärdet är ett lugnt och trivsamt område med några minuters promenad in till city. Här bor du bra med närhet till Resecentrum, gallerian Kvarnens varierande utbud av såväl fristående små butiker och restauranger, serviceinrättningar, stor matvaruaffär och bland annat apotek och systembolag. Dessutom tar du dig lätt och snabbt ut till E-4:ans utfarter mot norr och söder samt 55:an västerut.

Välkommen hem!

Boka visning

  • Varmt välkommen på visning! Boka gärna in ert deltagande på bostadens hemsida.

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Kapellgärdet, Uppsala

Portalgatan 4B

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.