Kapellgärdet, Uppsala

Portalgatan 86

Såld
  • 3 rum
  • 81 kvm
  • Bostadsrätt

Lyxig trea med dubbla balkonger i centrala Uppsala!

- Fast pris, först till kvarn gäller! - Familjevänligt område - Perfekt läge för pendlaren -

Äntligen ges möjligheten att förvärva en fantastisk trea i populära Kapellgärdet, komplett med två balkonger!

Denna bostad erbjuder det bästa av nybyggda hem. Med en luftig planlösning, generösa ytor och moderna bekvämligheter lämnas inget till slumpen!

I anslutning till hallen finns gott om förvaringsutrymme i en rymlig walk-in-closet som enkelt kan anpassas efter behov. Det stora badrummet är helkaklat och erbjuder gott om plats för förvaring i skåp ovanför arbetsbänken. Här finns även både tvättmaskin och torktumlare. I det välutrustade köket kan du enkelt umgås med gäster samtidigt som ni lagar den perfekta middagen, och som pricken över i:et kan ni samlas runt den bekväma köksön. Det finns gott om arbetsytor för matlagningsentusiasten.

Intill matplatsen finns vardagsrummet med bra naturligt ljus och plats för både en mysig hörna och en soffgrupp. De stora sovrummen har garderober med skjutdörrar. Bostaden är ljus med stora fönster i alla rum. Det enhetliga parkettgolvet sträcker sig genom hela bostaden och leder ut till vardagsrummets balkong. Här kan man enkelt inreda efter smak och tycke för att välkomna gäster, och den andra balkongen, från sovrummet, kan du själv möblera för personligt bruk.

Är du en pendlare? Resecentrum och stadskärnan, med livsmedelsbutiker, shopping, restauranger, gym, parker och underhållning, finner man endast en kort promenad bort.

Varmt välkommen!

Mer om mäklarna