Kåbo, Uppsala

Döbelnsgatan 1B

Såld
  • 3 rum
  • 70 kvm
  • Bostadsrätt

Urläcker totalrenoverad trea i centrala Kåbo med uthyrningsdel

Nu saluförs denna exklusiva och helt unika gaveltrea med uthyrningsdel och med så många läckra detaljer att superlativer knappt räcker till. Bostaden har under senare år genomgått en total förvandling där både kök, badrum och samtliga ytskikt renoverats i modernt stuk. Här finns en eldstad, en stor köksö, ett utsökt helkaklat badrum med tvättmaskin, tjusig takhöjd, enstavs parkettgolv och ljusa ytskikt i hela lägenheten. Sovrummet är generöst och med burspråk samt fönster i dubbla vädersträck och gott om förvaring tack vare flertal garderober. I sovrum och vardagsrum finns det elektriska gardinskenor som både går att styra från app samt väggpanel. I sovrummet är det även måttbeställda elektriska rullgardiner. I badrum är det golvvärme med uppkopplad termostat som går att styra via telefon och takhögtalare finns i samtliga rum och med möjlighet till zonstyrning. Lyx på alla sätt och vis!

Den mycket tilltalande planlösningen mellan kök och vardagsrum erbjuder en social yta och här finns massa finesser med tekniska lösningar som ljus och ljud mm. Uthyrningsdelen är även denna i mycket fint skick och har stått för i stort alla boendekostnader för säljaren under samtliga år. Detta är en chans ni inte får missa!

Kåbo är ett centralt och lummigt område med lång historia som präglas av ståndsmässiga bostäder från 1900-talets första hälft och är allmänt känt som Uppsalas finaste villaområde. Som boende här är du nära granne med Stadsskogen med alla dess promenadstråk, elljusspår och utegym parallellt med att du finner Uppsalas centrum endast 8 minuter ifrån med bil. I närområdet finns bland annat matbutik, caféer, botaniska trädgården, Uppsala slott, akademiska sjukhuset, BMC och universitetshuset. Andra grönområden såsom Artilleriparken och Batteriparken finns i närheten och precis i krokarna ligger ICA. Bussförbindelselser finns från olika håll men med en kort promenad eller cykeltur så är du nere i Stadsparken vid Studenternas Arena, City och Resecentrum. Här bor ni alltså bekvämt med närhet till allt vad Uppsala har att erbjuda.

Välkommen hem.

Mer om mäklarna