Industristaden/Kungsängen, Uppsala

Kungsgatan 93 C

  • 2 rum
  • 75 kvm
  • Bostadsrätt
Accepterat pris 3 300 000 kr
Månadsavgift: 4 660 kr/mån

Boka visning

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din bokning!

 

Välkommen på visningen!

EXELLENT CITY LÄGE**HÖGT FRITT LÄGE**HÄRLIG UTSIKT**BÄSTA SOLLÄGE PÅ BALKONGEN**MÖJLIG TREA**HISS

Stor modern 2 rok, lägenhet om hela 75 kvm med optimal planlösning, stilrena materialval, mycket stort ljusinsläpp, generösa härliga sociala ytor, delvis öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, belägen på ett högt, fritt och privat läge, stor härlig balkong med em och kvällssol som har vy över innergården och takåsarna. Det finns möjlighet att förvandla bostaden till en trea genom att dela av vardagsrummet.

Varmt välkommen till denna ljusa och fina lägenhet med bekvämligheter utöver det vanliga som är belägen på ett högt fritt och insynsskyddat läge på vån 6 av 7. Lägenheten präglas av ljus och rymd som erbjuder stora öppna sociala ytor mellan vardagsrum och kök. Genomgående hög standard med parkettgolv i hela bostaden och kök från Vedum med vit tidlös inredning och fönsterbrädor i marmor. Från vardagsrummet har du ett underbart ljusinsläpp från stora fönsterpartier samt vy över östra Uppsala. Från det rymliga sovrummet med bra förvaring från garderobslänga har du utgång till balkongen, bostadens egna oas i bästa soliga sydvästläge. Vidare finns ett stilrent helkaklat badrum i moderna färgval, med dusch, tvättmaskin och torktumlare med praktisk arbetsbänk ovan. Praktisk förvaring finns även i hallen från en garderobslänga.

En bostad som måste ses och upplevs på plats!

På Kungsgatan 93C bor du med bästa pendlarläge intill Centralstationen samt ett ypperligt citlyläge med kort promenadavstånd till City och Stora Torget samt Stadsparken- Uppsalas grönskande oas. Ett
stenkast från bostaden ligger den vackra Fyrisån med avkopplande promenadstråk och brygger som omges av av grönområden. I närområdet finns en stor livsmedelsbutik, frisör, restauranger och bensinmack.

Välkommen hem!

Boka visning

  • Varmt välkomna på visning, anmälan krävs! (Klicka på "läs mer hos mäklaren" och sedan "boka visning")

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Industristaden/Kungsängen, Uppsala

Kungsgatan 93 C

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.