Industristaden/Kungsängen, Uppsala

Mältargatan 5

Såld
  • 2 rum
  • 51 kvm
  • Bostadsrätt

Välkommen till Mältargatan 5- välplanerad tvåa precis intill fyrisån i populära Kungsängen

Välkommen till Mältargatan 5 i populära Kungsängen. Denna lägenhet på hela 51 kvm är välplanerad och i genomgående toppskick! Här bor du precis intill fyrisån med en kort fantastisk åpromenad till innerstan och även resecentrum.

Lägenheten bjuder på hög standard, trevliga materialval och en väldisponerad planlösning. Hall med generöst med förvaring i skjutdörrsgarderob och plats för att upphängning av kläder, stort helkaklat badrum med b. la. dusch och tvättmaskin. Välutrustat kök med inbyggd mikrovågsugn, kyl och frys, diskmaskin, och plats för matgrupp i halvöppen planlösning till vardagsrummet - vilket skapar både ljus och rymd till lägenheten. Vardagsrummet är lättmöblerat och rymmer större soffgrupp och annan möblering. Här finner du även utgång till den stora balkongen med utsikt mot den trevliga innergården. Lägenheten bjuder även på ett väl tilltaget sovrum med gott om plats för säng och övrigt möblemang. Välkommen att trivas!

Tillhörande förråd i källaren som enkelt nås via hiss eller trappor.

Ett utmärkt boende för både par såsom singel och för dig som önskar bo i en toppfräsch 2:a. Belägen i lugna, populära kvarter med direkt närhet till restauranger, livsmedelsbutiker (närmast är Willys på Kungsgatan), caféer, frisör, gym och restauranger, Uppsalas vackra årum samt promenadavstånd till Uppsala centralstation! För den bilburen är det smidigt och nära till E4:ans på och avfart.

Missa inte att anmäla ditt intresse för löpande uppdatering rörande bostaden och möjlighet till förhandsvisning.

Välkommen hem.

Mer om mäklarna