Industristaden/Kungsängen, Uppsala

Bobingatan 2

Såld
  • 2 rum
  • 50 kvm
  • Bostadsrätt

Fantastisk tvåa med balkong i eftertraktat område!

Varmt välkommen till denna trivsamma bostad belägen i attraktiva Kungsängen!
En underbar tvårumslägenhet med en smart och välkomnande hall. Här finns gott om plats för dina skor och kläder, i nära anslutning finns även en stor skjutdörrsgarderob med spegelglas för smidig förvaring.
Från hallen öppnar sig bostaden upp mot det rymliga vardagsrummet med utgång till den inglasade balkongen. Vardagsrummet är ljust och rymligt med generös golvyta som inbjuder till både avkoppling och underhållning, här finns gott om plats för soffa med tillhörande soffbord och tv-bänk, du får även plats med en kontorshörna bredvid skjutdörrsgarderoben.
Vidare i bostaden hittar du köket som är välutrustat med kyl/frys, diskmaskin, ugn, häll, generösa arbetsytor samt över- och underskåp. Den halvöppna planlösningen mellan kök och vardagsrum skapar en social och trivsam atmosfär.
Sovrummet är lättmöblerat och det finns gott om plats för en stor dubbelsäng med tillhörande nattduksbord samt övrigt möblemang, förvaring görs praktiskt i en stor skjutdörrsgarderob längst väggen.
Det stora helkaklade badrummet är utrustat med allt du behöver, inklusive en dusch med glasdörrar, wc, handfat med kommod och spegelskåp. Här finns även en arbetsbänk med förvaringsskåp och kombinerad tork-/tvättmaskin.

Denna bostad erbjuder en fantastiskt central belägenhet med närhet till vackra promenadstråk längs Fyrisåns bryggor och grönområden i Stadsparken. Med en gång- och cykelbro når du enkelt Akademiska sjukhuset och Uppsala Science Park. I Kungsängen har du nära till matbutiker, frisörer, restauranger, caféer och förskolor. Området är populärt i alla åldrar och omges av Anna Petrus park. För pendlare är detta en idealisk plats med närhet till Resecentrum och Kungsgatan, vilket ger enkel åtkomst till E4:an. Dessutom är det bara en kort tio minuters promenad till stadskärnan och allt den har att erbjuda.

Tveka inte att kontakta oss för visning av denna fina lägenhet i ett av Uppsalas mest önskvärda områden!

Mer om mäklarna