Industristaden/Kungsängen, Uppsala

Bobingatan 2

Såld
  • 2 rum
  • 53 kvm
  • Bostadsrätt

Fantastisk tvåa med balkong i eftertraktat område!

- Rymlig balkong - Modernt boende - Toppenläge -

Varmt välkommen till denna trivsamma bostad belägen i attraktiva Kungsängen!

Underbar tvårumslägenhet med en smart och välkomnande hall. Här finns gott om plats för dina skor och kläder, samt rymliga skjutdörrsgarderober med spegelglas för extra förvaring.

Från hallen öppnar sig bostaden upp mot det rymliga vardagsrummet med utgång till en möblerbar balkong. Den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum skapar en social och trivsam atmosfär.

Vardagsrummet är ljust och rymligt med generös golvyta som inbjuder till både avkoppling och underhållning. I sovrummet finns gott om plats för en dubbelsäng och ytterligare möblering, och en praktisk klädkammare ger extra förvaringsutrymme.

Det stora, helkaklade badrummet är utrustat med allt du behöver, inklusive en dusch med glasdörrar, wc, handfat med kommod och spegelskåp. Här finns även en arbetsbänk med förvaringsskåp och kombinerad tork-/tvättmaskin.

Denna bostad erbjuder en fantastiskt central belägenhet med närhet till vackra promenadstråk längs Fyrisåns bryggor och grönområden i Stadsparken. Med en gång- och cykelbro når du enkelt Akademiska sjukhuset och Uppsala Science Park. I Kungsängen har du nära till matbutiker, frisörer, restauranger, caféer och förskolor. Området är populärt i alla åldrar och omges av Anna Petrus park. För pendlare är detta en idealisk plats med närhet till Resecentrum och Kungsgatan, vilket ger enkel åtkomst till E4:an. Dessutom är det bara en kort tio minuters promenad till stadskärnan och allt den har att erbjuda.

Tveka inte att kontakta oss för visning av denna drömlägenhet i ett av Uppsalas mest önskvärda områden!

Mer om mäklarna