Industristaden/Kungsängen, Uppsala

Mältargatan 7

Såld
  • 3 rum
  • 66 kvm
  • Bostadsrätt

Modern 3:a med stor uteplats i populära Kungsängen

Välkommen till Mältargatan 7 - Genomtänkt planlösning - Lugn innergård - Nära Centralstationen -

Nu har du chansen att få bo i denna stilrena 3:a om 66 kvm i populära Kungsängen precis intill fyrisån med en kort fantastisk åpromenad från innerstan och även resecentrum. Bostaden är byggd 2015 vilket innebär god standard och genomgående gott skick.

Här möts du av en ljus och genomtänkt planlösning med goda ytor. Bostaden är en tidigare väl tilltagen 2:a där en del av vardagsrummet har delats av för att skapa en 3:a, vilket ger dig extra utrymme och möjligheter. Hall med generöst med förvaring i garderob och plats för avhängning av kläder, stort helkaklat badrum utrustat kommod, spegel, badkar med glasvägg, förvaringsskåp, egen tvättsektion med arbetsbänk samt tvättmaskin och torktumlare. Köket är modernt och fullt utrustat med alla bekvämligheter du behöver. Lättmöblerat vardagsrum som rymmer större soffgrupp, matgrupp och TV-möbel. Master bedroom med plats för dubbelsäng och gott om förvaring genom skjutdörrsgarderober. Det tillbyggda rummet passar perfekt för hemmakontoret, barnrum eller gästrum. Det bästa med denna lägenhet är den stora uteplatsen som vetter mot en lugn och trivsam innergård. Här kan du njuta av sommarkvällar med middagar och umgänge tillsammans med vänner och familj.

Tillhörande förråd i källaren som enkelt nås via hiss eller trappor. Föreningen har både cykelförråd och garageplatser i källaren.

Här bor du bekvämt med ett optimalt geografiskt läge på en attraktiv adress med närhet till restauranger, affärer, caféer och härliga promenadstråk utmed Fyrisån. Å-riket och dess renoverade åkant med bryggor, planteringar och grönområden kring Stadsparken ger dig närhet till ett fantastiskt rekreationsområde. Via gång- och cykelbro till Stadsparken tar ni er enkelt till exempelvis Akademiska sjukhuset och Uppsala Science Park. I centrala och expanderande Kungsängen bor ni även med närhet till bland annat apotek, förskolor, matbutik och frisörer. Ett populärt område för alla åldrar med gott om lekparker för de små och med populära Anna Petrus Park runt hörnet. Det perfekta pendlarläget med gångavstånd till Resecentrum eller Kungsgatan som tar er bilvägen snabbt ut mot E4:an eller med endast tio minuters promenad till stadskärnan är oslagbart!

Välkommen hem.

Mer om mäklarna