Industristaden/Kungsängen, Uppsala

Kungsgatan 91B

Såld
  • 3 rum
  • 88 kvm
  • Bostadsrätt

Elegant lägenhet med Rymlig Balkong - Din Oas i Industristaden!

Denna fantastiska 3-rumslägenhet i en sprillans ny byggnad är den eleganta oasen du alltid drömt om. Med sina 88 kvadratmeter och genomgående ljusinsläpp skapar den en luftig och trivsam atmosfär som du kommer att älska.

Hallens rymlighet och stilfulla klinkers ger en känsla av ordning och reda, och smarta förvaringslösningar håller allt prydligt och organiserat. Här finns plats för jackor, skor och allt du behöver för att göra din vardag enklare.

Men det är när du fortsätter in i köket och vardagsrummet som du verkligen dras in i denna bostads magi. De stora fönsterpartierna flödar med naturligt ljus, vilket tillsammans med de ljusa väggarna och det vackra parkettgolvet skapar en inbjudande och luftig atmosfär.

Den öppna planlösningen ger dig inte bara utrymme, den ger dig frihet. Här kan du enkelt umgås med familj och vänner medan du förbereder läckra måltider i det moderna och välutrustade köket. Det är det perfekta stället att samla och skapa minnen.

Denna bostad är inte bara en plats att bo på, det är en plats att leva på. Här kan du njuta av komfort, elegans och funktion i en perfekt harmoni. Varje dag blir en upplevelse i detta ljusa och rymliga hem.

Belägen mitt i hjärtat av Industristaden, har du här det bästa av två världar ? en fridfull tillvaro och närhet till stadens pulserande liv. Med bara ett stenkast till centrala Uppsala och Centralstationen blir din pendlingssträcka kort och bekväm.

Industristaden är känd för sin moderna och fräscha atmosfär, och denna bostad är inget undantag. Här kan du njuta av bekvämligheten med Willys, frisörer, caféer, restauranger och gym runt hörnet. På promenadavstånd finner du också den vackra stadsparken och årummet med sina pittoreska promenad- och joggingstråk längs ån.

Brf Närheten 1 i Uppsala är en stabil och välskött bostadsrättsförening som ger dig trygghet och trivsel. Här känner du dig hemma och kan njuta av en varm gemenskap med dina grannar. Föreningen präglas av samhörighet och positivt samarbete mellan medlemmarna. Det är en plats där du enkelt knyter nya vänskapsband och känner dig delaktig i föreningens livliga gemenskap.

Mer om mäklarna