Industristaden/Kungsängen, Uppsala

Siktargatan 2

Såld
  • 3 rum
  • 87,5 kvm
  • Bostadsrätt

Upptäck din drömbostad: Modern lyx och hemtrevlig elegans - 3 rok med balkong i bästa läget.

Välkommen till Siktargatan 2, en WOW bostad i högt läge som erbjuder en oslagbar kombination av modern lyx och hemtrevlig elegans. Denna påkostade 3:a med balkong är en dröm för dig som värdesätter stil och kvalitet i ditt boende. Med hela 87,5 kvm att röra dig på, har du gott om utrymme att skapa ditt drömhem, oavsett om du är ensamstående, ett par eller en liten familj. Smakfulla tillval har gjorts för att förhöja bostadens charm och kvalitet.
Här ser du slottet och kyrkan med en klar vy, att få finare utsikt är svårslaget!

Redan när du kliver in genom dörren möts du av en rymlig hall med snyggt klinkers och smarta förvaringslösningar. Ordning och reda är nyckeln till harmoni, och den organiserade elegansen genomsyrar hela bostaden.
När du sedan fortsätter in i köket och vardagsrummet blir du genast förtrollad av det fantastiska ljusinsläppet från de stora fönsterpartierna. Ljusa väggar och det vackra parkettgolvet bidrar till en ljus och luftig atmosfär, och den öppna planlösningen skapar en ytterligare känsla av rymd och generösa sociala ytor (en alternativ planlösning finns för den som önskar, se nedan).

Vardagsrummet bjuder in till harmoni och avkoppling. Här spelar balkongsdörren och den rymliga, mysiga balkongen en avgörande roll för att skapa den underbara atmosfären. Låt det naturliga ljuset flöda in och fylla rummet med liv och energi.
Balkongen blir som en förlängning av vardagsrummet och öppnar upp möjligheterna till att njuta av både inomhus- och utomhuslivet. Oavsett om du vill njuta av en lugn stund ensam med dina tankar eller bjuda in vännerna till en härlig social samvaro, kommer den rymliga och mysiga balkongen att bli en plats där minnen skapas och livet levs.

De ljusa och rymliga sovrummen ger dig gott om plats för avkoppling och återhämtning. I det ena sovrummet finns även en rymlig walk-in-closet, som garanterat blir din personliga favoritplats för klädval och förvaring.

För att göra boendet ännu mer praktiskt och bekvämt har du ett stilfullt badrum samt en annan mindre toalett, båda utrustade med vackert kakel och klinkers. Det större badrummet ger en lyxig spakänsla och innehåller även en praktisk tvättmaskin och torktumlare, vilket givetvis underlättar din vardag.

Bostaden ligger i citynära läge i mycket attraktiva Industristaden. Ett kvarter som ligger med gångavstånd till allt vad centrala Uppsala har att erbjuda samt Centralstationen. Industristaden genomsyras av en fräsch känsla med många nya och moderna bostäder som alla är bekvämt placerade i centrala Uppsala. I närheten finns Willys, frisör, caféer, restauranger och gym. Bara ett stenkast bort ligger stadsparken och vackra årummet som bjuder på fina promenad/joggingstråk längs ån.

Brf Närheten 1 i Uppsala är en stabil och välskött bostadsrättsförening som erbjuder en trygg och trivsam boendemiljö. Här kan du verkligen känna dig hemma och njuta av en god gemenskap med dina grannar. Föreningen präglas av en stark sammanhållning och ett positivt samarbete mellan medlemmarna. Det är en plats där du enkelt kan skapa nya vänskapsband och känna dig delaktig i föreningens verksamhet. Här bor du i en förening där du kan känna dig trygg och väl omhändertagen.

I föreningen finns det även gott om förvaringsmöjligheter med källarförråd och möjlighet till garageplats. Det finns totalt 80 garageplatser i källarplan, varav vanliga platser kostar 1050 kr/månad och elbilsplatser kostar 1150 kr/månad + elförbrukning. Varje lägenhet har ett tillhörande förråd på källarplan. Dessutom erbjuds nio extra förråd som kan hyras av medlemmarna för ytterligare bekvämlighet och utrymme.

Missa inte denna unika chans, gör intresseanmälan redan idag!
Kontakta ansvarig mäklare Benjamin Alizadeh redan idag för mer infotmation, 073-626 52 68.

Mer om mäklarna