Industristaden/Kungsängen, Uppsala

Tullgarnsgatan 14

Såld
  • 3 rum
  • 80 kvm
  • Bostadsrätt

Superfin trea med halvöppen planlösning

Välkommen till denna vackra trea med en genomtänkt och praktisk planlösning.
När du öppnar ytterdörren möts du av en rymlig och välordnad hall med skjutdörrsgarderob som erbjuder gott om plats för dina kläder. Går du vidare till vardagsrummet så upptäcker du att det är ljust och luftigt tack vare det generösa ljusinsläppet från den helglasade balkongdörren. Härifrån når du även det välutrustade och praktiska köket.
Lägenheten har också två lättmöblerade sovrum, varav det ena är utrustat med en stor skjutdörrsgarderob för förvaring. Bredvid sovrummen finns även ett praktiskt inre förråd, perfekt för att ytterligare utöka förvaringsmöjligheterna. Badrummet i bostaden är helkaklat och utrustat med både tvättmaskin och torktumlare för extra bekvämlighet.

Här på Tullgarnsgatan 14 bor du i attraktiva Kungsängen med närhet till allt som staden har att erbjuda. I området har du mataffär, apotek, gym, frisörsalonger samt restauranger runt hörnet.
Du har även ett bra pendlarläge med endast några minuters promenadväg till centralstationen och citykärnan där du kan ta del av Uppsalas utbud av shopping och butiker.
Om du istället vill ut till naturen och grönskan så är Stadsträdgården bara en promenad bort.

Välkommen hem!

Mer om mäklarna