Höganäs, Uppsala

S:t Olofsgatan 60B

Såld
  • 2,5 rum
  • 63 kvm
  • Bostadsrätt

Urläcker 2,5:a med öppen eldstad & mycket låg avgift

Välkommen till en riktig pärla med i stort alla finesser man drömmer om i en klassisk lägenhet med bland annat eldstad, 2,7m takhöjd, fiskbensparkett, genomgående fräscha ytskikt och en praktisk klädkammare. Allt detta i en förening med mycket god ekonomi, extremt låga avgifter och gott om gemensamma utrymmen.

Med en attraktiv adress i fina Höganäs saluförs nu denna tjusiga 30-talslägenhet, belägen högst upp i välskött hus ritat av stadsarkitekt Gunnar Leche. Bostaden har en tilltalande planlösning som fördelar sig på en rymlig hall, ett inre rum med eldstad och plats för fåtöljer och skrivbord, ett väl tilltaget vardagsrum, ett mysigt sovrum med god klädförvaring, ett fullt utrustat kök samt ett nyrenoverat badrum med tvättmaskin. Bostaden bjuder på tidsenliga detaljer som bland annat generös takhöjd, stuckaturer, genomgående fiskbensparkett och stora fönsterpartier med djupa fönsternischer, som tillsammans med de ljusa kulörerna skapar en härlig och luftig atmosfär i hela lägenheten. Till bostaden hör ett vindsförråd och ett källarförråd.

Brf Botvid är en mycket välskött förening med god ekonomi, låg belåningsgrad samt låga avgifter. Fastigheten är väl underhållen och föreningen har bland annat utfört stambyte samt renovering av tak, fönster och fasad. Utöver detta har även solpaneler installerats som täcker en stor del av föreningens elkostnader. Föreningens medlemmar har även tillgång till bland annat en trevlig innergård, gym, samlingslokal, övernattningsrum med tillgång till bastu och dusch, tvättstuga, torkrum mm.

Höganäs är ett lugnt och centralt område med kort promenadavstånd till både Resecentrum, Vaksalatorg, affärshuset Kvarnen och city med all dess utbud. I närmsta området finns flertalet restauranger, frisörer, gym, Systembolaget, ICA och mycket mer. Här bor ni även precis intill Höganäshöjden och enbart några minuters gångpromenad från Sankt Göransparken. Helt enkelt ett underbart läge att stortrivas på.

Mer om mäklarna