Höganäs/Centrum, Uppsala

S:t Olofsgatan 48

Såld
  • 5 rum
  • 114,3 kvm
  • Bostadsrätt

Femma med balkong i perfekt solläge i hjärtat av Höganäs!

Äntligen saluförs en av föreningens ytterst välplanerade femrumslägenheter på en av Höganäs mest attraktiva adresser. Är du ute efter en väldisponerad och hemtrevlig lägenhet med ett underbart ljus samt bekvämligheter som hiss och balkong så är detta bostaden för dig.

Bostaden erbjuder en välkomnande hall med hatthylla, ett kök med plats för matbord, badrum, wc, förråd, fyra luftiga rum och ett stort vardagsrum med utgång till balkong. Oavsett om man är familj eller bara värdesätter extra rum att använda som gästrum/kontor/ateljé så har denna lägenhet något för alla. Med bland annat handgjort kakel från Italien, vackra dubbeldörrar i original in till vardagsrummet och en smart planlösning erbjuder bostaden en sällsynt grund för att skapa dina drömmars bostad. Till lägenheten hör ett stort vindsförråd och två källarförråd.

Järnbrogården är en välskött, stabil och helt obelånad förening med mycket god ekonomi. De arbetar aktivt med förvaltningen av fastigheten då man exempelvis har gemensamt upphandlad el, vilket ger lägre driftskostnader. För att även skapa långsiktigt lägre energikostnader installerades solpaneler. Som medlem i föreningen har du tillgång till tvättstuga, parkeringsplats enligt kösystem, cykelrum, ett klassiskt mangelrum från 60-talet och en lummig trädgård med grillplats, utemöbler och lekmöjligheter för barn! Detta är en perfekt plats för att njuta av härliga sommarmiddagar med familj och vänner.

På S:t Olofsgatan 48 bor du med kort gångavstånd till centrum med all dess utbud och centralstationen vilket medför goda pendlingsmöjligheter. Med boendeparkering i området finns även gott om parkeringar i nära anslutning till bostaden. I närområdet finns ett brett serviceutbud med exempelvis restauranger, gym samt Kvarnengallerian med ICA-butik, systembolag, frisör, apotek m.m. Därtill är det även nära till Höganäshöjden och Kapellgärdsparkens vida gräsytor och lummiga parkområden.

Välkommen hem!

Mer om mäklarna