Höganäs/Centrum, Uppsala

Väderkvarnsgatan 21B

Såld
  • 3 rum
  • 68,5 kvm
  • Bostadsrätt

Sällsynt Elegans och Enastående Utsikt: Exklusiv Lägenhet med mini terass på våning 4

Välkommen till Väderkvarnsgatan 21B - Uppsalas mest exklusiva trea på 68,5 kvadratmeter med det kanske bästa läget i staden! Denna extraordinära bostad högt upp med fyra våningar bjuder på en magisk utsikt samt med fritt balkong länge utan någon balkong ovanför, där du till och med kan njuta av en förtrollande vy av det berömda Uppsala slott.

När du kliver in i denna bostad kommer du omedelbart att märka att den inte bara är totalrenoverad, utan renoverad med enastående omtanke och kärlek till detaljer. Varje aspekt av detta hem har noggrant utvalda element som tillsammans skapar en unik atmosfär. På golvet finner du en fiskbensparkett, ett av de mest exklusiva golven du kan välja.

Det moderna köket kommer att förtrolla dig med sina stilrena materialval och den vackra kontrasten mellan det bruna träet och de unikt beigea väggarna. Här har du alla bekvämligheter du kan önska dig, inklusive en inbyggd mikrovågsugn och smarta förvaringslösningar. Den öppna planlösningen leder dig smidigt till vardagsrummet, skapande en social yta som är perfekt för umgänge med vänner och familj.

Badrummet är som taget ur en spa-tidning, med exklusiva kakel- och klinkersval samt andra förstklassiga material. Sovrummet bjuder på generöst naturligt ljus tack vare sin koppling till mini terassen/balkongen, och när du stiger ut på terass öppnar sig en magisk vy över Uppsala slott och omgivningarna. Här kan du njuta av soluppgångar och solnedgångar som få andra kan uppleva.

Här kan du enkelt ta hissen ner till citypulsen med Kvarnengallerian, Vaksala torg och ett brett utbud av restauranger precis runt hörnet. Eller varför inte njuta av en snabb och rogivande promenad till stadens centrum?
Oavsett om du väljer att utforska närområdet eller koppla av på din rymliga terrass, kommer du att uppskatta den magiska utsikten över Uppsala, inklusive den ikoniska silhuetten av Uppsala slott.

Denna bostad är ett måste för den som söker det allra bästa - en exklusiv lägenhet i hjärtat av Uppsala. Missa inte chansen att uppleva detta unika tillfälle att bo i en bostad som kombinerar exklusivitet, kvalitet och enastående läge.

Kontakta ansvarig mäklare Benjamin Alizadeh, 073-626 52 68

Mer om mäklarna