Gränby, Uppsala

Gränbyvägen 2B

Såld
  • 3 rum
  • 76 kvm
  • Bostadsrätt

Hemtrevlig och fräsch 3:a med dubbla balkonger

Välkommen till en mycket inbjudande trea i genomgående gott skick med två balkonger i olika väderstreck, stort badrum samt två sovrum och goda förvaringsmöjligheter.

Bostaden välkomnar dig med en stor och öppen hall försedd med gott om sko- och klädförvaring i form av skjutdörrsgarderober. Från hallen till höger når du kök samt vardagsrum. Köket är stilrent och modernt utrustat samt har gott om skåpförvaring och arbetsytor. Kök och vardagsrum är sammanlänkade genom en öppen planlösning som skapar en härlig och social yta, perfekt för större sällskap och middagar. Här finns även utgång till en av lägenhetens balkonger, denna balkong ger dig en härlig utsikt ner över Uppsala stad. Vidare i bostaden finns två mysiga sovrum med utsikt mot innergården. Från det ena sovrummet har man tillgång till den andra balkong, som har stora ytor för sittgrupp samt mysigt belägen med utsikt över innergård och grönområde. Intill de två sovrummen finns även en klädkammare med goda förvaringsmöjligheter. Sist men inte minst erbjuder bostaden ett stort helkaklat badrum med allt du behöver såsom kommod, spegelskåp, dusch, handdukstork, arbetsbänk med skåp ovan samt tvättmaskin och torktumlare.

På Gränbyvägen 2B bor du i ett läge nära till både service och natur. Bostaden befinner sig i attraktiva kvarter i Gränby med cykelavstånd till Uppsala city och gångavstånd till uppskattade Gränby centrum/Gränbystaden med ett gediget utbud av shopping samt även restauranger, caféer, frisörer, livsmedelsbutik, apotek, biograf, bank mm. Utanför dörren finns gångbanor som leder dig till Gränbyparkens enorma friluftsområde med många välskötta parker och lekplatser, kolonilotter och 4-H gård vilket inger en idyllisk och rogivande miljö. Här finns även goda busskommunikationer med hållplats strax nedanför fastigheten och även närhet till E4:ans på- och avfarter vilket ger ett utmärkt pendlarläge.

Välkommen hem.

Mer om mäklarna