Gränby, Uppsala

Blixtgatan 19

Såld
  • 3,5 rum
  • 82,5 kvm
  • Bostadsrätt

Charmig 3,5:a intill Liljefors torg och Gränbys vackra grönområden på populära Vädergatorna

En rymlig 3,5-rums lägenhet i charmigt stuk med härligt solläge på balkongen. Lägenheten är mycket välskött och beliggenheten mycket praktiskt.

Välkommen till denna mycket trevliga 3,5:a längst in på Blixtgatan i härliga omgivningar nära Liljefors torg och Gränbyparken . Lägenheten är välskött och i genomgående fint skick. Den andas en charmig, ingivande känsla och bjuder på en balkong i bästa solläge med utsikt över slottet. Den smidiga planlösningen, det extra rummet och praktisk förvaring de många garderoberna gör detta till ett perfekt boende för såväl familjen som för den/de som önskar extra yta att breda ut sig på.

Vädergatorna i Gränby är ett mycket populärt och lugnt bostadsområde med sin närhet till både city och Gränby centrum/Gränbystaden med gediget utbud av butiker, restauranger, friskvård och mycket mer. Här har man fina promenadmöjligheter, belysta cykelvägar, mångfaldigt med lekplatser & Gränby 4H-gård 5 minuters promenad bort. Ett par hundra meter till Solskenets förskola, Gränbyskolan och Liljefors torg än närmre med bland annat Lidl, vårdcentral, bibliotek mm.

Goda kommunikationer med busshållplats ca 200 meter från ytterdörren, 10 minuters cykelväg till city och utöver föreningens parkeringsmöjligheter finns också gästparkering framför byggnaden med mycket låg timavgift. För den pendlande har man även nära till påfart till E4.

Här kan man verkligen trivas - Välkommen hem.

Mer om mäklarna