Gränby, Uppsala

Råbyvägen 53C

Såld
  • 2 rum
  • 58 kvm
  • Bostadsrätt

Fräsch och rymlig tvåa i stadsnära kvarter

Välkommen till en mycket stilren lägenhet på femte våningsplan med tjusiga materialval så som stenskivor runt om alla fönster samt vitlaserad parkettgolv, smidig planlösning och generösa ytor!

Bostaden har fönsterparti både fram och baksida vilket ger ett härligt ljusinsläpp i hela bostaden. Den moderna ljusa lägenheten erbjuder en öppen planlösning mellan vardagsrum, kök och sovrum. Planlösningen är optimal utifrån de 58 kvadratmeter lägenheten disponerar; rymlig hall med gott om förvaringsmöjligheter genom skjutdörrsparti, vardagsrum med plats för soffa samt matbord, badrum med kombinerad tvättmaskin/torkmaskin från Whirlpool, fullt utrustat kök med kyl/frys och diskmaskin, rymligt förråd/walk in closet plats med förvaring och avslutningsvis ett generöst sovrum.

Gränby är en expansiv stadsdel med både natur och shopping intill. Runt knuten har du matbutik, restaurang samt gym.
På gångavstånd finner du Gränbyparken med grönskande promenadstråk och plats för avkoppling samt Gränby centrum som erbjuder ett stort serviceutbud, flertalet restauranger, biograf och butiker. Busshållplats finns precis utanför byggnaden som tar dig till Uppsalas stadskärna på några minuter. Beläget nära till E4:n för dig som pendlar med bil och cykelavstånd (ca 9 min) till centralstationen. Här bor du även nära till Gränby sportfält och ishall där ni kan utöva en rad sporter såsom innebandy, friidrott, ishockey, bandy, tennis, badminton, bordtennis m.fl.

Välkommen hem!

Mer om mäklarna