Gränby, Uppsala

Råbyvägen 53D

REDO™
  • 2 rum
  • 58 kvm
  • Bostadsrätt

2:A MED EN FANTASTISK UTSIKT, STOR BALKONG!

Välkommen till en välplanerad 2:a en våning upp i huset med magisk utsikt från den stora balkongen i väldigt bra solläge. Bostaden erbjuder en öppen planlösning med välutrustat kök, vardagsrum med härlig rymd och stort fönsterparti samt utgång till balkong, helkaklat badrum med kombimaskin, sovrum väl avskilt från kök och vardagsrum och med skyddat läge med fönster in mot gården.
Utsikten just på denna bostad skiljer sig från dem andra där balkongen är i rätt läge, vilket gör otroligt mycket när det kommer till vyn!
Tillhör även ett förråd på 4 kvm.

Brf Läsa är en välskött och stabil förening med fördelar som att förråd ingår och garage finns bekvämt beläget i källaren och nås med hiss (kösystem tillämpas). Det finns även cykelförråd och en fin innergård med vackra planteringar, stenläggningar och mysig grillplats.

På kort avstånd från bostaden ligger Gränbyparken. Här finns bland annat kolonilotter, lekplatser och gott om plats för lek, spel och picknick. På Gränby sportfält finns även möjlighet att utöva många olika sporter och fritidsintressen som t ex fotboll, tennis, badminton och ishockey. I närområdet finns IFUs Sportarena, livsmedelsbutik, apotek och restauranger.
All övrig service hittar du i Gränby Centrum som är Uppsalas största handelsplats med över 100 butiker och serviceställen. Du når allt på några minuter till fots, med cykel, bil, eller buss.

Välkommen till Råbyvägen 53D, välkommen hem!

Kontakta ansvarig mäklare Benjamin Alizadeh för mer information, 073-6265268.

REDO™

Detta är en REDO™ bostad. Kontakta mäklaren för mer information.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Gränby, Uppsala

Råbyvägen 53D

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.