Gränby, Uppsala

Bellmansgatan 122

REDO™
  • 3 rum
  • 82 kvm
  • Bostadsrätt

Elegant Drömboende på Bellmansgatan 122: Ljus, Rymlig och Fulländad med En Stor Inglasad Balkong

Välkommen till Bellmansgatan 122 i charmiga Uppsala, och en fantastisk trea på 82 kvadratmeter som kommer att förtrolla dig från första ögonblicket. Denna bostad är helt enkelt en pärla som bjuder på en harmonisk och ljus atmosfär, perfekt för dig som söker det lilla extra i ditt nästa boende.

När du kliver in i vardagsrummet möts du av ett elegant och välkomnande utrymme med vackra, ljusa väggar som ger en känsla av rymd och trivsel. Det praktfulla spotlight-partiet längs ena sidan av taket ger rummet en unik karaktär och sätter tonen för den genomtänkta belysningen. Låt det naturliga ljuset strömma in genom det stora fönsterpartiet och skapa en behaglig atmosfär.

En av höjdpunkterna i denna bostad är den rymliga och inglasade balkongen, där du kan njuta av friska luften och vacker utsikt året runt. Den är perfekt för avkopplande stunder eller sociala tillställningar med vänner och familj.

När du vandrar genom hallen kommer du att imponeras av de majestätiska valvformade ingångarna, som ger bostaden en unik och tidlös karaktär. Köket är funktionellt och fullt utrustat med ett generöst kylskåp, en rymlig frys och en praktisk diskmaskin. I anslutning till köket finns en rymlig matsal där ljuset flödar in genom de stora fönsterpartierna och skapar en inbjudande plats för middagar och samvaro.

Badrummet är smakfullt inrett med ljusa kakel- och klinkersdetaljer och erbjuder både badkar och tvättmaskin ? en perfekt kombination av komfort och praktiskt användande. De två sovrummen är enkla, ljusa och utrustade med vackert parkettgolv, vilket ger en varm och välkomnande känsla.

Sammanfattningsvis är Bellmansgatan 122 en bostad som inte bara imponerar med sin design och ljusa atmosfär, utan också med sin praktiska layout och fantastiska läge. Här får du en möjlighet att skapa ditt drömhem i en av Uppsalas mest eftertraktade områden. Missa inte chansen att uppleva detta underbara hem.

Kontakta mäklaren Benjamin Alizadeh för mer information 073-6265268.

REDO™

Detta är en REDO™ bostad. Kontakta mäklaren för mer information.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Gränby, Uppsala

Bellmansgatan 122

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.