Gränby, Uppsala

Tövädersgatan 6

  • 3 rum
  • 75,5 kvm
  • Bostadsrätt
Utgångspris 1 695 000 kr
Månadsavgift: 4 182 kr/mån

3:a som präglas av ett härligt ljus och rymd, utsikt över kyrkan!

Välkommen till denna ljusa och välplanerade 3:a som präglas av ett härligt ljus och rymd som är belägen i ett utmärkt insynsskyddat och privat läge med utsikt över kyrkan samt med ett ljus som endast kan fås om man bor högt upp. Mycket tilltalande genomgångslägenhet med fönster i två väderstreck som släpper in mycket ljus och som erbjuder härliga umgängesytor samt en underbar balkong i ett insynsskyddat soligt sydvästläge. Här kan du njuta av solen under eftermiddag och kväll samtidighet som du har fri vy över kvarteret samt vy mot Uppsalas landmärken, domkyrkans spiror och slottet. Bostaden är smakfullt löpande renoverad med ett vitt kök, moderna färger och golv samt ett stamrenoverat badrum med tvättmaskin.
Här bor i ett mycket bra läge i området intill den härliga parken och närhet till Gränbyköpstad, Uppsalas största shoppinggalleria, samt närhet till natur och city.

Planlösningen erbjuder en hall med bra förvaring för ytterkläder och skor, ett stilrent kök, två rymligt sovrum, stamrenoverat helkaklat badrum samt ett rejält vardagsrum som verkligen inbjuder till umgänge. Från vardagsrummet når du balkongen med fantastisk utsikt över kyrkan och trädtopparna, här kan du skapa en egen oas.

Mycket välskött förening som har väldigt bra ekonomi och mycket låg belåningsgrad som har genomfört de största renoveringarna.

På Tövädersgatan 6 bor du med närhet till fina grönområden, all tänkbar service vid ständigt expanderande Gränbyköpstad, kommunikationer, skolor och förskola, goda busskommunikationer samt gång- och cykelavstånd till resecentrum och city. Bra pendlarläge med närhet till E4:an.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Gränby, Uppsala

Tövädersgatan 6

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.

Pågående budgivning

Högsta bud 1 700 000 kr