Gottsunda, UPPSALA

Vackra Birgers väg 117

Såld
  • 3 rum
  • 78,5 kvm
  • Bostadsrätt

Praktisk trea i smakfullt utförande med två uteplatser

Välkommen till denna fina trea på Vackra Birgers väg 117.

När du kliver in i bostaden möts du av en välkomnande och praktisk entré med gott om plats för avhängning och förvaring av ytterkläder.
Resten av bostaden är belägen en trappa upp, du har ett rymligt vardagsrum med plats för stor soffgrupp med tillhörande soffbord, Tv-bänk samt övrigt möblemang. Du får ett fint ljusinsläpp från ett stort fönsterparti och på varma sommardagar kan du med fördel öppna upp den franska balkongen.
Vidare i bostaden hittar du ett fräscht och välutrustat kök i ett smakfullt utförande med snygga vitvaror, här finns kyl/frys, diskmaskin, ugn, micro, häll, köksfläkt, diskho, generösa arbetsytor och gott om förvaring i över- och underskåp.
Härifrån når du även bostadens trevliga balkong för fina sommarkvällar med vänner.
Bostaden erbjuder 2 rymliga och lättmöblerade sovrum med gott om plats för stor dubbelsäng med tillhörande nattduksbord samt övrigt möblemang.
Förvaring görs enkelt och smidigt i bostadens stora klädkammare, på bilderna har man lagt in en enkelsäng för att nyttja ytan som ett sovrum.
Du har ett fräscht helkaklat badrum som är utrustat med dusch, spegelskåp, handfat med kommod, WC, torkställ samt handdukstork.
Sist men inte minst så har du en mysig uteplats att nyttja precist vid bostadens entré med plats för utemöbler!

Här bor du i en trivsam och välskött förening med 165 lägenheter med fina innergårdar mellan husen samt gott om lekutrymme för barnen. Föreningen tillhandahåller många bra gemensamma utrymmen så som flertalet tvättstugor, bokningsbart övernattningsrum, motionsrum, bastu samt hobbyrum med snickarverkstad och målarrum.

Naturen finner ni precis utanför dörren och de behagliga avstånden till fina promenadstråk samt närheten till Gottsunda Centrum med all tänkbar service så som mataffärer, apotek, shopping och restauranger. Området har även skolor, vårdcentral, badhus och idrottsanläggningar på promenadavstånd. Detta i kombination med goda bussförbindelser in till stan, gör detta till en optimal plats att bo på, familjevänligt och omtyckt av såväl äldre som yngre generationer.

Välkommen hem!

Mer om mäklarna