Gottsunda, Uppsala

Cellovägen 5R

Såld
  • 3 rum
  • 82 kvm
  • Bostadsrätt

Väldisponerad 3:a om två plan med balkong

På Cellovägen 5R bor ni i ett trivsamt och barnvänligt område på den södra sidan av Gottsunda, gränsande mot Sunnersta. Här bor du i en mycket trevlig 3:a fördelat på två våningsplan. En välplanerad planlösning som disponerar ytorna väl med genomgående fräscha ytskikt. Det erbjuds två sovrum där ett kan användas som kontor/barnrum, ett vardagsrum med goda ytor till soffmöblemang, ett välutrustat badrum med tvättmaskin samt ett kök i gott skick med god förvaring.

Här bor ni i en stor och välskött förening med låg belåningsgrad samtidigt som många väsentliga renoveringar har gjorts. Bostadsrättsföreningen erbjuder en bilfri och säker innergård för dig med barn, däremot är det tillåtet att köra in med bil för att lasta in/ut större transport. För dig som boende finns även fyra tvättstugor i föreningen utöver tvättmaskinen i lägenheten, samt en mycket trevlig innegård med grillmöjligheter och tillhörande redskap. Till lägenheten hör ett källarförråd.

Cellovägen ligger nära alla moderna bekvämligheter i en lugn och trivsam stadsdel med närhet till skogar och ängar för rekreation och motionsspår, dessutom är Mälarens omtyckta strandpromenader belägna bara en cykeltur bort. Här har ni naturen direkt inpå knuten och samtidigt närhet till ett brett utbud av matbutiker, restauranger och shopping i Gottsunda Centrum. Via fina cykelvägar nås Uppsala centrum på mindre än 30 minuter (15 minuter med bil) och sommartid nås fina badplatser på ca 15 minuters cykeltur, här finner du badplatser som exempelvis Lyssnaängsbadet och Vårdsätrabadet.

Välkomna hem.

Mer om mäklarna