Gottsunda, UPPSALA

Altfiolsvägen 6

REDO™
  • 4 rum
  • 109,5 kvm
  • Bostadsrätt

Gavel- 4:a med generösa sällskapsytor och stor balkong i soligt sydvästläge

Välkommen till Altfiolsvägen 6 och denna ljusa gavel- 4:a med fönster i tre väderstreck och en fantastisk balkong i högt och fritt läge! Här erbjuds ett kvalitativt boende i barnvänligt område med b.la. två helkaklade badrum, generösa sällskapsytor, väl tilltagna sovrum och mycket bra förvaringsmöjligheter. Bredband & Ip telefoni ingår i avgiften.

Planlösningen erbjuder en stor välkomnande hall med gott om förvaring genom skjutdörrsgarderober samt ytterligare förvaringsmöjligheter genom klädkammare och förrådsrum. Två påkostade, helkaklade badrum varav det ena utrustat med tvättmaskin samt tre sovrum i bra storlek. Modernt kök i social planlösning med gott om förvaring, bänkyta samt plats för stort matbord invid fönster. Vardagsrummet bjuder på härlig rymd med plats för både soffgrupp, tv-möbel och övrig möblering efter önskemål. Här flödar ljuset tack vare gavelfönster och stort fönsterparti med utgång till lägenhetens stora balkong med gott om plats för möblering som bjuder på sol från förmiddag till kväll. En genomgående ljus och luftig lägenhet med fräscha ytskikt!

Till bostaden hör ett rymligt källarförråd

HSB brf 60 Stråken är en välskött och omtyckt förening med god ekonomi som tillhandahåller tre tvättstugor, föreningslokal, bastu, gym, motionslokal, övernattningslägenhet samt extra förrådsutrymme som finns att hyra för föreningens medlemmar. Det finns även bollplan, lekplats, skyddsrum, moped- och cykelparkering samt två grillplatser att nyttja. Byggnaderna har hiss från markplan.

Området är inbäddad i vacker natur och har flera parker och motionsspår. En kort cykeltur bort finns Mälarens omtyckta strandpromenader med flera bad och båtklubbar. För barnfamiljen finns förskolor och skolor inom gångavstånd. Närhet till servicetäta Gottsunda centrum med ett stort utbud av service i form av matbutiker, restauranger, caféer, bibliotek, vårdcentral och allt man kan tänkas behöva. I området finns även bland annat en ateljéförening, Gottsunda dans & teater, Gottsundabiblioteket, kulturhus, idrottshall och badhus. Det finns även täta busskommunikationer och fina, belysta cykelvägar till centrala Uppsala och alla universitetets institutioner.

Missa inte att anmäla ditt intresse för löpande uppdatering rörande bostaden och möjlighet till förhandsvisning.

Välkommen hem.

REDO™

Detta är en REDO™ bostad. Kontakta mäklaren för mer information.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Gottsunda, UPPSALA

Altfiolsvägen 6

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.