Gottsunda, Uppsala

Valthornsvägen 4

REDO™
  • 3 rum
  • 84 kvm
  • Bostadsrätt

Trea med uthyrningsdel på Valthornsvägen!

Varmt välkomna till denna fantastiska 3:a om 82 kvm med uthyrningsdel i ett kanonläge! Här bor du i ett läge omsluten av grönskande och lummiga träd. Trivsamt och barnvänligt område med fin innergård med lekplats.
Väldigt unikt med uthyrningsdel på Valthornsvägen!

Förutom en mycket kvadratsmart planlösning erbjuder denna bostad ett ljust luftigt vardagsrum med stora fönsterpartier samt en fransk balkong med ett insynsskyddat och fritt läge med en utsikt över det trevliga området, vidare erbjuder denna lägenhet två sovrum av rymliga storlekar samt en klädkammare, kök med goda förvaringsmöjligheter och plats för matbord, här nås även bostadens väl tilltagna inglasade balkong, samt ett fräscht badrum. Uthyrningsdelen har egen ingång med badrum samt kök. Här finns det även alternativ att slå upp väggen mellan uthyrningsdelen och köket för att göra lägenheten till en enda stor lägenhet. Våning 4 med hiss från markplan!
Det ingår ett källarförråd till lägenheten. Finns även extra förråd att hyra till!

Här bor du granne med två naturreservat och dess bär- och svampstigar. På cykelavstånd ligger Mälarens omtyckta strandpromenader med flera bad och båtklubbar. Närheten till bad, Vårdsätraskogen och grönytor för grillfester gör att många trivs här. I området har du nära till all närservice i Gottsunda centrum som även erbjuder möjligheter för kultur och motion. Barnfamiljer finner både förskolor och skola inom gångavstånd. Goda busskommunikationer och vackra cykelstråk gör området populärt.

Vänligen kontakta ansvarig mäklare Benjamin Alizadeh för mer information.

REDO™

Detta är en REDO™ bostad. Kontakta mäklaren för mer information.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Gottsunda, Uppsala

Valthornsvägen 4

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.