Främre Svartbäcken, Uppsala

Svartbäcksgatan 101C

REDO™
  • 2 rum
  • 49,5 kvm
  • Bostadsrätt

2:a med balkong på attraktiv adress!

Välkomna till Svartbäcksgatan och denna charmiga 2:a med balkong i söderläge, bekläget i natursköna och citynära området Svartbäcken! Med en yta på 49 kvm erbjuder denna lägenhet en harmonisk kombination av modern bekvämlighet och stilfullt boende. Vi förbereder just nu försäljningen av denna bostad och kommer möta öppen marknad inom kort. Gör din intresseanmälan idag för att inte gå miste om något i denna försäljning.

På andra våningen möts ni av en rymlig hall, med gott om plats för avhängning. Från hallen når ni köket som är en ljus och modern oas där en rustik betongbänkskiva skapar en unik prägel. Här finns gott om plats för en matgrupp och genom fönstren öppnar sig en vacker utsikt över den grönskande innergården. Med sin smidiga planering är detta ett kök med gott om förvaring, givetvis utrustat med diskmaskin.

Sovrummet är en fridfull plats med stora garderober för smart förvaring av kläder och tillhörigheter. Längre in i bostaden leder mosaikparkettgolvet er till det rymliga vardagsrummet, där en solig balkong i söderläge erbjuder sol under hela dagen! Badrummet är kaklat och inrymmer dusch och tvättmaskin.

Som boende i BRF Ingegärd 16 är du del av en stabil HSB-förening med låg belåning (endast 1885:-/kvm enligt årsredovisning 2022). Utöver god ekonomi så erbjuds du flertalet gemensamma utrymmen så som Bastu, samlingslokal, tvättstuga, hobbyrum, cykelförråd och en härlig trädgård med grillplats.

I Svartbäcken bor du naturnära men med city på cykelavstånd. Vackra promenadstråk tar dig till city och en solig dag är det en fröjd att följa Fyrisån till stadskärnan. Daglig handel uträttas med fördel på Torbjörns torg som erbjuder bland annat ICAbutik och blombutik. Utöver det finner du flertalet mysiga restauranger och fik i området. För dig som uppskattar naturen finner du Röbo-spåret med vackra omgivningar och upplyst elljusspår. Detta tar dig vidare till Gamla Uppsala med sina anrika kungahögar och där intill finner du Storvad som är en av Uppsalas enda centrala badplatser.

Detta är en kommande försäljning. Vänligen observera att bostaden kan komma att säljas innan budgivning och visningsperioden är över. Kontakta mäklaren för mer information samt för att boka privat förhandsvisning.

REDO™

Detta är en REDO™ bostad. Kontakta mäklaren för mer information.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Främre Svartbäcken, Uppsala

Svartbäcksgatan 101C

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.